Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 6

Τι, δεν έχετε φαγητό; Ε και, είναι αυτό σοβαρό; Όχι βέβαια, αυτό που επείγει για τη Αριστερή κυβέρνηση είναι να υιοθετούν οι πισωγλέντηδες παιδιά αυτό είναι το φλέγον και επείγον θέμα για τις αριστερές αδερφάρες....

Ευτυχώς που θα έχουμε "τεκνοθεσία" από ομόφυλα άτομα... σκέφτεται ο Τσακαλώτος απολαμβάνοντας τον καφέ του στας Βρυξέλλας...


Από το "PRESS-GR"
Ο καφές του Ευκλείδη Τσακαλώτου στις Βρυξέλλες
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο να τα «λέει» όλα με μόνο ένα βλέμμα.
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε το...
neakriti.gr, ο κ. Τσακαλώτος απολαμβάνει έναν ζεστό καφέ δείχνοντας ιδιαίτερα σκεπτικός, λίγο μετά τη συνάντησή του με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί.
Ο υπουργός Οικονομικών κάθεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά εστίασης στο κέντρο των Βρυξελλών με το βλέμμα και το ύφος του να δείχνει ιδιαίτερο προβληματισμό. 
Τη φωτογραφία έστειλε στη neakriti.gr ο κ. Φίλιππος Ιωάννου
* Κι όμως η "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" σκέφτεται και τους ταξικούς αγώνες της "αριστεράς" κι ενδιαφέρεται... Υποχρέωση κι εφαρμοστική είναι η Οδηγία για εθνικές νομοθεσίες υπέρ "τεκνοθεσίας" από ομόφυλα άτομα... Ακόμη κι αυτό είναι εντολή κι όχι "αριστερή" επιλογή, όπως διατείνεται κι αγωνίζεται το αγόρι με τα κίτρινα... Δεν έχετε φαγητό; Ε και; Να τρώτε "τεκνοθεσίες":
 ...κι έκαναν τους κώλους τους σημαίες
sibilla-gr-