Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 4

Αποκαλύπτουμε… ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! «ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΛΑ, ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΝ»!!!

Αναβρασμός για Σόρος! Θα πάρει ο Τραμπ τη μεγάλη απόφαση να τα βάλει μαζί του;;;
Μια αναφορά σε ιστότοπο του Λευκού Οίκου αναφέρει ότι ο δισεκατομμυριούχος χρηματοδότης και επενδυτής Τζορτζ Σόρος είναι εγχώριος τρομοκράτης για πράξεις «ανταρσίας» έχει φτάσει στο όριο που απαιτείται για μια επίσημη αντίδραση του Λευκού Οίκου. Ο πολιτικός επιστήμονας Αλεξάντερ Γκούσεφ εξήγησε στο Σπούτνικ γιατί ο 87χρονος προκαλεί σοβαρά προβλήματα.

Πάνω από 100.000 άνθρωποι υπέγραψαν την αναφορά που δημοσιεύτηκε στο δικτυακό τόπο του Λευκού Οίκου κατηγορώντας τον Τζορτζ Σόρος για τακτικές απόπειρες «αποσταθεροποίησης, διαπράττοντας πράξεις καταπίεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών και των πολιτών της» και ζητώντας ανακήρυξη του δισεκατομμυριούχου και όλων των οργανώσεων και των προσωπικών του μελών ως «εγχώριων τρομοκρατών και να έχουν όλα τα προσωπικά του οργανωτικά πλούτη και περιουσιακά στοιχεία κατασχεθέντα στο πλαίσιο του νόμου περί κατασχέσεως πολιτικών περιουσιακών στοιχείων».
100.000 υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί μέσα σε ένα μήνα είναι το όριο που απαιτείται για να μπορέσει η διοίκηση Tραμπ να αναγκαστεί να δώσει μια επίσημη απάντηση. Ωστόσο, οι εκθέσεις υποδεικνύουν ότι ο Λευκός Οίκος έχει αφήσει αναπάντητες σχεδόν δέκα αναφορές από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ανέλαβε καθήκοντα τον Φεβρουάριο και σκέφτεται να κλείσει την υπηρεσία.
«Ο Σόρος είναι… πολιτικός μεσίτης, ο οποίος έχει χάσει λεφτά. Χρειάζεται να επιστρέψει τα χρήματα, υποστηρίζει το Δημοκρατικό Κόμμα, τη Χίλαρι Κλίντον, στοιχημάτισε χρήματα και έχει χάσει περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ», δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας Γκούσεφ στον Σπούτνικ.
Ο Σόρος πρόσφατα ήταν αρκετά δραστήριος ρίχνοντας λάσπη στον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ σχεδόν καθημερινά μέσα από τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει, δήλωσε ο Αλεξάντερ Γκούσεφ. Το παράδοξο όμως είναι, σημείωσε, ότι αυτή η διαδικτυακή αυτή αναφορά ξεκίνησε όχι από τους Ρεπουμπλικάνους αλλά από τους Δημοκρατικούς.
«Ο Σόρος βρέθηκε μεταξύ σφυριού και άκμονα», δήλωσε ο Τράμπ, ενώ παράλληλα ο Αμερικανός Πρόεδρος αντιμετωπίζει τον Σόρος με μνησικακία του για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον. Από την άλλη πλευρά οι Δημοκρατικοί τον κατηγορούν ότι απέτυχε σε όλη την προεκλογική δουλειά του Δημοκρατικού Κόμματος, δήλωσε ο πολιτικός επιστήμονας στο Sputnik.
Εξήγησε επίσης ότι μετά την απαραίτητη συγκέντρωση υπογραφών η αναφορά πρέπει τώρα να εξεταστεί από το Λευκό Οίκο. Δεδομένης της στάσης του Τραμπ προς τον Σόρος, πιθανότατα ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα προβεί σε μία σειρά ενεργειών. Η τρομοκρατία είναι μια πολύ σοβαρή κατηγορία στις ΗΠΑ, που σημαίνει είτε θανατική ποινή είτε πολύ σημαντικήποινή.
«Δεν είναι μόνο για την κατάσχεση όλων των περιουσιακών του στοιχείων. Οι Δημοκρατικοί είναι βαθιά προσβεβλημένοι και ζητούν εκδίκηση, κατηγορούν τον Σόρος για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποτυχιών του στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, όπου χρηματοδότησε καθεμιά από αυτές τις «πολύχρωμες επαναστάσεις ». Ως εκ τούτου, πιστεύω ότι θα πάρουν το παιχνίδι στα χέρια τους», δήλωσε ο Γκούσεφ.
hellasforce.com

 .triklopodia.gr/