Τι άλλο θα δουν ακόμη τα μάτια μας....Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια στον Δήμο Αθηναίων!

Η Βάνα Μπάρμπα κατεβαίνει υποψήφια στον Δήμο Αθηναίων!
Την υποψηφιότητά της στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο της Αθήνας ανακοίνωσε η Βάνα Μπάρμπα, λίγες ημέρες μετά τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με τον Θόδωρο Πάγκαλο σε νυχτερινό κέντρο.
«Δύο παλιοί καλοί φίλοι βρέθηκαν χθες και πήγαν να ακούσουν μαζί έναν άλλο αγαπημένο τους φίλο τον Χρήστο Κυριαζή. Τελικά οι παλιές αγάπες, δεν πάνε στον παράδεισο. ....μένουν κάπου εδώ κοντά» έγραψε στη λεζάντα η ηθοποιός.
Σήμερα, η Βάνα Μπάρμπα μέσα από δηλώσεις της στην Espresso, αποκάλυψε πως θα κατέβει υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων. Σύμφωνα με το δημοσίευμα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες, αφού σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και επίσημη ανακοίνωση.
Ταυτόχρονα, όμως, η Βάνα μίλησε και για τη φιλία της με τον Θόδωρο Πάγκαλο, δηλώνοντας πως τον στηρίζει ακόμη και στη φράση «μαζί τα φάγαμε». «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. "Μαζί τα φάγαμε" από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά.
govastileto.gr