ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ. ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ- Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΙΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

nikos-mixos2
Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί από την Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ του  βουλ. ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΙΧΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
Ως βουλευτής βρέθηκα για πρώτη φορά το 2012 έχοντας δώσει έναν τίμιο αγώνα που ήταν η συνέχεια τριάντα ετών δράσης για το εθνικιστικό κίνημα και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Στην μέχρι τώρα ζωή μου δεν γνώρισα άλλον πολιτικό χώρο και φυσικά δεν είμαι γόνος πολιτικής οικογένειας ούτε καριερίστας.Μέχρι τώρα αντιπροσώπευσα τον λαό της Εύβοιας με τιμή ,υπερηφάνεια και έξω από συμφέροντα.
Από παιδί πήρα τον δύσκολο δρόμο του Εθνικισμού ακολουθώντας την πορεία της Χ.Α με ότι αυτό συνεπάγεται.
Στον δρόμο αυτόν ανδρώθηκα,γνώρισα αξιόλογους Έλληνες με ήθος,ιδανικά και αρχές,συμπορεύθηκα μαζί τους στον αγώνα κατά του συστήματος που κατατρώει τις σάρκες της πατρίδας μας.
Κυνηγηθήκαμε,υβριστήκαμε,εκδιω χθήκαμε,ζήσαμε καταστάσεις πρωτόγνορες ,περιορισμούς,φυλακίσεις κι όμως την πλειοψηφία μας δεν την κατέβαλλε τίποτα.
Η ηγεσία όμως κωλλυσιεργώντας έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς ουσιαστικά του κινήματος να δυναμώσουν και από την μία να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό κι από την άλλη έπαψε να αφουγκράζεται όλους αυτούς που <<μάτωσαν>> για να φτάσει η Χ.Α εκεί που έφτασε.Ισως μάλιστα κάποιοι να μην επιθυμούν και την εκλογική επιτυχία του κινήματος.
Δόθηκε βήμα σε τυχοδιώκτες,αλλοιθωρίζοντες  καιροσκόπους και τυχάρπαστους όψιμους εθνικιστές της πλάκας και της αρπαχτής.
Τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά των ιστορικών στελεχών  του κινήματος ανά την επικράτεια και στα πλαίσια αυτού δέχθηκα κι εγώ αλλά και η τοπική οργάνωση ΕΥΒΟΙΑΣ έναν οχετό ύβρεων και ανήκουστες επιθέσεις που αφήνουν αδιάφορη την ΚΕΝΤΡΙΚΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ.
Σε αυτό το συνοθύλευμα που παίρνει την θέση της Χ.Α που αγάπησα ,ΕΓΩ δεν έχω καμμία θέση.
Η αξιοπρέπειά μου είναι σημείο αδιαπραγμάτευτο γι’ αυτό και αποφάσισα με βαριά καρδιά να αποχωρήσω.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιάμου όλον αυτόν τον κόσμο που γνώρισα στο εθνικιστικό κίνημα όλα αυτά τα 30 χρόνια.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που συμπορεύτηκαν μαζί μου ως φίλοι,ψηφοφόροι στην ιδιαίτερή μου πατρίδα την ΕΥΒΟΙΑ.
Θα συνεχίσω τον αγώνα μου ως ανεξάρτητος βουλευτής μέχρι να πάψουν οι δικαστικές διώξεις κι ύστερα ως απλός πολίτης δεν θα πάψω να αγωνίζομαι για τις ιδέες μου,στις οποίες θα μείνω πιστός όσο ζω!
Οι ρουφιάνοι,οι κακεντρεχείς,οι όψιμοι εθνικιστές σίγουρα θα θελήσουν να με διαβάλλουν με κακοήθειες…
Δεν με αγγίζουν,δεν με φοβίζουν,δεν με πτοούν γιατί ξέρω πως (δυστυχώς) θα με δικαιώσει ο χρόνος!
Ελπίζω το  κίνημα να μην έχει την τύχη που είχαν οι εθνικιστές στο παρελθόν.
Παρ’όλη την πίκρα μου,εύχομαι με όλη μου την ψυχή το κίνημα να αλλάξει την σημερινή του πορεία για το καλό της πατρίδας μας που αργοσβήνει……


Μετά τιμής
ΝΙΚΟ ΛΑΟΣ  ΜΙΧΟΣ

 makeleio.gr