Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 18

Πότε αλλάξαμε την πίστη μας και δεν το καταλάβαμε;;--«Αλλάχ Ακμπάρ» στα ελληνικά σχολεία! Η ΧΛΑΠΑΤΣΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΕΙ !

ΝΤΡΟΠΗ – Ο «Αλλάχ Ακμπάρ» στα ελληνικά σχολεία!

γβγηνγην
Με τις νέες «προοδευτικές» αλλαγές στην εκπαίδευση προς αποταύτιση της ελληνορθόδοξης ταυτότητας, εισήχθηκε στο βιβλίο θρησκευτικών της Δ Δημοτικού το μάθημα «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων».

Βιβλίο θρησκευτικών της Δ’ Δημοτικού «Προσευχές άλλων θρησκευτικών παραδόσεων» είναι η ονομασία ενός κεφαλαίου που αποτελεί μια πρώτη γεύση για να γνωρίσουν τα παιδιά άλλες θρησκείες, όπως το Ισλάμ.
Επίσης, βλέπουμε να αναφέρεται και η γνωστή φράση «Μέγας Αλλάχ», ενώ, σημειώνεται και η αρχή της μουσουλμανικής προσευχής. Πολλοί εκφράζουν τις αμφιβολίες τους εάν τα παιδιά ηλικίας 9-10 ετών, που πηγαίνουν Γ” Δημοτικού, είναι ικανά να αντιληφθούν τις πολύ μεγάλες διαφορές των θρησκειών και να κατανοήσουν ότι κάποιες- όπως το Ισλάμ- έχουν ακραίες θέσεις;
Muslim+Islamic+School_(3)
Επιπλέον, πόσα παιδιά ξέρουν το «Πάτερ Ημών» ή το «Πιστεύω» απ’ εξω, χωρίς να χρειάζεται να το διαβάζουν; Ίσως να πρέπει να δοθεί έμφαση στην πλήρη γνώση του Χριστιανισμού, ώστε οι μικροί μαθητές να ξέρουν τη θρησκεία τους, παρά να «εισβάλλει» μέσα στα σχολεία- και μάλιστα στα Δημοτικά- αυτή η πρώτη γνωριμία άλλων θρησκειών.
http://www.crashonline.gr