ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ-ΚΟΡΑΚΙ: «ΕΝΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. «ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ». ΣΚΗΝΕΣ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΧΙΟΣ: «ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΑΡΑ, ΦΥΛΑΚΗ».

 ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ. ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΤΑ «ΠΟΝΤΙΚΙΑ» ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ

dikastikos-epimelitis
Μια παλιά  δικαστική απόφαση(για δημοσίευμα σε άλλη εφημερίδα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Espresso),  αθέμιτη πολιτική σκοπιμότητα και νέες διώξεις σε ένα ακόμα γνωστό σήριαλ από τους κατευθυνόμενους κύκλους του Μαξίμου, έστησαν σκηνικό τρομοκράτησης και Άγριας Δύσης, έξω από την οικία του δημοσιογράφου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου στις 7 το ξημέρωμα της Τετάρτης. Γεγονότα που είχαν συμβεί με τον ίδιο άγριο τρόπο και τον περασμένο Οκτώβριο.


ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΡΑΣΥΜΜΕΝΟΥ «ΚΟΡΑΚΑ»
Συγκεκριμένα: Δικαστικός επιμελητής, προέβη σε ασχημονίες, τραμπουκισμούς, ύβρεις και άσκησε βία σε συγγενικά πρόσωπα του δημοσιογράφου ενώ δεν δίστασε-χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού-να σπρώξει την εξώπορτα του σπιτιού χωρίς να έχει το δικαιωμα, να φθάσει μέχρι την εσωτερική πόρτα και να αποπειραθεί βλασφημώντας να εισβάλλει στην οικία ενώ μέσα βρίσκονταν ανήλικα παιδιά.
epimelitis

Επίσης ο δικαστικός επιμελητής, παρουσία αστυνομικών, λες και κυνηγούσαν τον λήσταρχο Γιαγκούλα, παρεμπόδισε τη μητέρα των παιδιών να πάνε στο σχολείο τα τέκνα της, ενέργεια επιλήψιμη και κατακριτέα. Όσα διέπραξε ο επιμελητής της Θέμιδος, αφορούν μια παλιά υπόθεση πριν από 10 χρόνια που ζητείται από τον πελάτη του να εκτελεστεί το 2017 ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά ΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
@@@Ο πελάτης του(θα μάθετε σε λίγη ώρα ποιος είναι και θα τρίβετε τα μάτια σας), προφανώς υποκινείται. Δε μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, η μανία να συλληφθεί ο δημοσιογράφος.
epimelitis1
Σε ερώτηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ στον Στεφ. Χίο , η απάντηση του, ήταν: «Ξέρουν ότι εγώ λεφτά δεν έχω. Άρα ο πελάτης των κορακιών, πληρώνει για να με πάνε μέσα. Πάμε λοιπόν μέσα. Ελάτε, αναμένω. Αλλά επιφυλάσσω εκπλήξεις. Κοιτάχτε μήπως τρέχετε εσεις.».
Περισσότερα σε λίγο κι ενώ το ρεπορταζ τρέχει…http://www.makeleio.gr/