Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19

ΠΩΣ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΗΠΑΡ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ


Η δουλειά του ήπατος έχει σίγουρα αλλάξει με την πάροδο των γενεών.
Φυσικά, η δουλειά του ήταν πάντα να φιλτράρει τις τοξίνες και να τις απομακρύνει από το σώμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ωστόσο, αυτό είναι ένα πολύ μεγαλο έργο τώρα από ότι ήταν μόλις 100 χρόνια πριν.

Όταν σκέφτεστε σε πόσο πολλές τοξίνες το σώμα μας εκτίθεται σε καθημερινή βάση, θα δείτε ότι το ήπαρ έχει να εργαστεί .
Από τα τηγανητά και τα τρόφιμα με φυτοφάρμακα .οι τοξίνες στον αέρα που αναπνέετε,
σχεδόν όλα πρέπει να φιλτράρονται μέσα από το συκώτι σας.Με την Πάροδο του χρόνου, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του ήπατος.

Αιτίες και συμπτώματα ηπατικής βλάβης
Ορισμένα συμπτώματα μπορεί να σας κάνουν να αναρωτηθείτε αν πάσχετε από ηπατική βλάβη.

ΤΑ Κόπρανα ή στα ούρα με συνέπεια ανώμαλη (χρώμα, μέγεθος, χρονοδιάγραμμα)
ΤΟ Δέρμα έχει κιτρινισμένα την πάροδο του χρόνου και δεν φαίνεται να βελτιώνεται με αλλαγές στη διατροφή ή συνήθειες
Ανάπτυξη μονοπυρήνωση
Το Λευκό των ματιών είναι κίτρινο ή κόκκινο
Στομαχικές διαταραχές ή πεπτικά προβλήματα
Μια απλή εξέταση των ηπατικών ενζύμων μπορεί να καθορίσει εάν ή όχι των ηπατικών ενζύμων σας είναι φυσιολογικά.

Υπάρχουν πολλές κοινές αιτίες για ηπατική βλάβη. Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να είναι η πιο κοινή αιτία ηπατικής βλάβης, το αλκοόλ έχει πολλές τοξίνες που πρέπει να φιλτράρονται μέσω του ήπατος.
Επιπλέον, μια ανθυγιεινή διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη του ήπατος. Μια υπέρβαση των λιπαρών, των τηγανητων ή τα επεξεργασμένα τρόφιμα βάζουν σε κίνδυνο το συκώτι σας. Εάν η διατροφή σας στερείται φρούτα και λαχανικά, μπορεί να είναι σε κίνδυνο.

Ηπατική νόσος μπορεί επίσης να είναι κληρονομική, οπότε μπορεί να θέλετε να παρακολουθήσετε για αυτά τα συμπτώματα, αν κάποιος στην οικογένειά σας είχε ποτέ προβλήματα με το ήπαρ.

Επιλέγοντας Φυσικές θεραπείες σε σχέση με τις συμβατικές θεραπείες

Οι συμβατικές θεραπείες μπορεί να είναι εξαιρετικά επιζήμιες για το σώμα σας συνολικά.

Οι Φυσικές θεραπείες μπορεί να σας δώσει τα ίδια οφέλη με τα συμβατικά φάρμακα, αλλά χωρίς τις παρενέργειες. 
Αυτά είναι τα στοιχεία σε ένα συκώτι για να καθαρίσει.

Φρέσκος ​​χυμός

Τι το σώμα σας χρειάζεται τώρα είναι να το βοηθήσει να καθαρίσει απο τις τοξίνες. Η επένδυση σε ένα αποχυμωτή, καθώς και οργανικά φρούτα και λαχανικά μπορεί να σώσει την υγεία σας. Δοκιμάστε διαφορετικές συνταγές παρασκευής χυμού και πιείτε άφθονο φρέσκο ​​χυμό κάθε μέρα.

Ρίγανελαιο

ΤΟ Λάδι της ρίγανης μπορεί να απαλλαγείτε από τις λοιμώξεις που έχουν ριζώσει στο σώμα σας, ως αποτέλεσμα της ηπατικής ανεπάρκειας. Μερικοί αρωματοθεραπευτές συνιστούμε τη χρήση του ελαίου της ρίγανη εσωτερικά, ενώ άλλοι συνιστούν τοπική χρήση.
Καθαρό ΝΕΡΟ

Έξαψη στο σώμα σας είναι ένα τεράστιο μέρος αυτής της διαδικασίας. Στόχος για τουλάχιστον τέσσερα λίτρα νερό κάθε μέρα.

Χυμός μούρων
Ο χυμός των βακκίνιων είναι εξαιρετικός για τα όργανά σας, και μπορεί να βοηθήσει την απεξάρτηση στο συκώτι σας. Σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε χυμό , χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Φυτικά Συμπληρώματα

Υπάρχουν πολλά φυτικά συμπληρώματα στην αγορά που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την υγεία του ήπατος. Εάν έχετε ένα κατάστημα τροφίμων υγείας που εμπιστεύεστε, ελέγξτε τις προσφορές τους.

Αν και αυτό το πρωτόκολλο μπορεί να είναι χρονοβόρο, μπορεί να αξίζει τον κόπο, αν θέλετε να ενισχύσετε το συκώτι σας με φυσικό τρόπο.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.