Σάββατο, Σεπτεμβρίου 9

Το Σημάδι των Εκλογών του Τσίπρα …Θα είναι η «Μείωση της Θητείας!»


Το Σημάδι που θα δείξει ότι πάμε ολοταχώς για εκλογές το επόμενο διάστημα θα είναι η εξαγγελία του Πρωθυπουργού ό μη γένοιτο της μείωσης της  Στρατιωτικής Θητείας κατά τρεις μήνες στην Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης !

Το λέμε αυτό μετά από πληροφορίες και διαρροές για την ασφυκτική πίεση που ασκούν οι εναπομείναντες ,Συνιστώσες του Σύριζα ,αλλά και οι Υπουργοί της Κυβέρνησης του Σύριζα που έμαθαν στα μοντελάκια και στα  πεντάστερα και δεν μπορούν να ξαναγυρίζουν  πια στα αμπέχονα και στις σκηνές !
Μια απόφαση που αποδεικνύει πέραν από κάθε λογική ,την ώρα που η Ελλάδα έχει γίνει στόχος του Σουλτάνου ,των Αλβανών και των Σκοπιανών και με τους Λαθρομετανάστες στα Hot-Spot  έτοιμοι να εκραγούν ανά πάσα στιγμή  ,οτι το μόνο που νοιάζει τους Κυβερνώντες είναι να παραμείνουν  γαντζωμένοι στις Καρέκλες τους …
Πληροφορίες μας λένε οτι εξετάζεται και η τμηματική θητεία τριμήνου και αν οι Στρατιωτικοί το αποδεχθούν θα ελπίζουμε μόνο στο Θεό γιατί άπαντες γνωρίζουν πόσο καιρό παίρνει η προσαρμογή στο Στράτευμα !
Ενώ και κάποιες σκόρπιες πληροφορίες κάνουν λόγο για κλείσιμο Μονάδων και δεν μιλάμε για Κέντρα εκπαιδεύσεως στην ενδοχώρα όπου εκεί το προσωπικό είναι υπερπλήρες κατά δήλωση ΥΕΘΑ (Καλαμάτα ) …αλλά και από το Ρεπορτάζ  αποδεικνύεται οτι τα Στρατόπεδα στον Αστικό Ιστό δεν έχουν που να κοιμίσουν τους Οπλίτες !
Ο Τσίπρας και οι Υπουργοί του ονειρεύονται την μετατροπή των ενόπλων Δυνάμεων ή ένα τμήμα σε Κοινωνικό Στρατό και δεν είναι τυχαίο …Το έχει αναφέρει όχι λίγες φορές
Οι Πολιτικάντηδες και οι Απόστρατοι  ειδικά των ΑΝΕΛ με τις Μεταθέσεις των Οπλιτών κάνουν πάρτι ελπίζοντας σε ψηφαλάκια  στις επόμενες Εκλογές …
Σχόλιο: Μπορεί να πιστεύουν κάποιοι ότι οι Τούρκοι δεν έχουν Χειριστές στα Μαχητικά τους, αλλά εμείς κινδυνεύουμε να μην έχουμε ούτε Στράτευμα πια !
Και όπως είναι  Επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ που γνωρίζει τους Τούρκους απο την καλή και την Ανάποδη …Ο Τούρκος είναι Πατριώτης και θα πάει να πολεμήσει  ….
veteranos.gr
 triklopodia.gr