Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26

ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΩΝ Η ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ..


Μαχητές του ισλαμοκανίβαλου κράτους που μολις ξετρυπώθηκαν από τα ερείπια της Ράκας σε αναμνηστική φωτό από το Ρωυτερς.. Οι ίδιες μυστικές υπηρεσίες που συγκρότησαν το Αποκεφαλιστάν ως Κράτος του Τρόμου τους μεταφέρουν «ανθρωπιστικώς» στην Ελλάδα πρώτα και παντου στην Ευρώπη μετά..

ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΩΝ, ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΛΠ.. Α ΜΠΑΑΑ.. ΚΑΜΜΙΑ !

Έξι άτομα τραυματίστηκαν σε επίθεση με οξύ σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου. Οι αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο αφότου μία ομάδα ανθρώπων ψέκασε οξύ πάνω σε πλήθος κοντά στο εμπορικό κέντρο Stratford.
Βίντεο και εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αστυνομικούς να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στα θύματα κοντά στον
σταθμό Stratford του μετρό.
ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ.. ΕΚΕΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΕΦΥΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟ ΓΚΡΕΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΩΣ «ΨΙΛΟΥΣ» ΠΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΝΙΓΕΙ Η ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ…