Σάββατο, Σεπτεμβρίου 30

Βιταμίνη Ε σε κάψουλες

Βιταμίνη Ε σε κάψουλες
Οι θρεπτικές ουσίες είναι αναγκαίες για τη διατήρηση της καλής υγείας όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, αφού συμμετέχουν σε ένα μεγάλο πλήθος διεργασιών του οργανισμού μας. Μία από τις πιο σημαντικές ουσίες που έχουν ανάγκη μικροί και μεγάλοι είναι η βιταμίνη Ε.

Το Nowfoods E1000 IU 50 περιέχει μαλακές κάψουλες της βιταμίνης Ε, που αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην άμυνα έναντι στη λιπιδιακή υπεροξείδωση, αφού συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από τις βλαβερές, οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες.
Τα προστατευτικά οφέλη της επιτυγχάνονται στο μέγιστο όταν γίνεται πρόσληψη συμπληρωμάτων υψηλότερης περιεκτικότητας σε βιταμίνη Ε, σε σχέση με τις περιπτώσεις που τα προσλαμβάνουμε με μία μέση διατροφή. Η βιταμίνη Ε αναφέρεται σε δύο οικογένειες βιολογικά ενεργών ουσιών, οι οποίες είναι οι τοκοφερόλες και οι λιγότερο βιολογικά ενεργές ουσίες με κορεσμένες πλευρικές αλυσίδες, οι τοκοτριενόλες.
Και οι δύο μορφές, η φυσική και η συνθετική της α-τοκοφερόλης απορροφώνται από τον ανθρώπινο οργανισμό, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στον ίδιο βαθμό. Συγκεκριμένα, μόνο η μισή από την συνθετική της μορφή παραμένει στο πλάσμα, ενώ η υπόλοιπη αποβάλλεται. Έτσι, η φυσική της μορφή είναι δύο φορές περισσότερο δραστική από την αντίστοιχη συνθετική. Σχετικές έρευνες δείχνουν ότι οι τοκοτριενόλες, σε σχέση με την α-τοκοφερόλη, έχουν ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση (40 με 60 φορές μεγαλύτερη) και μειώνουν αισθητά τα επίπεδα της LDL (κακής χοληστερόλης) στο αίμα.
Η 100% φυσική NOW E-1000 DA προσφέρει 1000IU d-alpha Tocopheryl Acetate ανά δισκίο. Ενισχύει την καλή υγεία του καρδιαγγειακού και ανοσοποιητικού συστήματος, των συνδέσμων και του δέρματος.
.sofokleousin.gr