Κυριακή, Σεπτεμβρίου 10

ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



Τα προδοτικά συνδικάτα  ετοιμάζουν κ’ νέες πορείες ανέξοδης διαμαρτυρίας.. Τον χορό των κινητοποιήσεων άνοιξαν χτες οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, ενώ τη σκυτάλη πήραν το απόγευμα οι ένστολοι, οι οποίοι πραγματοποίησαν πορεία με κατάληξη το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης. 

«ΣΚΕΛΕΤΟΙ»ΑΠΟ ΤΗ ΡΕΜΟΥΛΑ ΣΤΙΣ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Τα AQRs είναι έλεγχοι ποιότητας στοιχείων ενεργητικού ειδικά των δανείων τους οποίους οι τράπεζες όφειλαν και οφείλουν πάντα κατα ΔΝΤ να πραγματοποιήσουν αντί να κατάσχουν τα σπίτια των οφειλετών τους οποίους οι ίδιοι οι τραπεζαλήτες με τις μνημονιακές κυβερνήσεις κατέστησαν
πρώτα αναξιόχρεους… Είναι μια ευρεία οδός προς την ελληνική χρεωκοπία, κάτι που ποτέ δε λένε οι οικονομικοί αναλυτάδες που αποφεύγουν να μιλάνε για τους σκελετούς που κρύβουν οι μπάνκς στα χαρτοφυλάκια της πιό ακραίας ρεμούλας, όπως και για τις απολύσεις πριν τα Χριστούγεννα …
To ΔΝΤ είναι άτεγκτο θα επιμείνει στα AQRs στις ελληνικές τράπεζες.. Η χώρα λένε δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους. Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από τα μνημόνια χωρίς να έχουν ανακεφαλαιοποιηθουν πλήρως και αποτελεσματικά οι ελληνικές τράπεζες. Το βασικό επιχείρημα είναι ότι τώρα υπάρχουν κεφάλαια από το 3ο μνημόνιο.
Όταν τελειώσει το 3ο πρόγραμμα που θα βρεθούν τα κεφάλαια εάν οι τράπεζες χρειαστούν νέα ανακεφαλαιοποίηση;
Η πολιτική διάσταση του ελληνικού χρέους περιγράφεται ως εξης¨: Το ΔΝΤ θα επιμείνει στο ζήτημα των AQRs γιατί θέλει να μπλοκάρει την 3η αξιολόγηση, να δημιουργήσει σοβαρά εμπόδια και προσκόμματα.
Στόχος μιας τέτοιας εμπλοκής θα είναι να επιβάλλει στην Γερμανία και στην Ευρώπη την διευθέτηση του ελληνικού χρέους. «ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ» … Είναι αυτό που σας λέμε 7 χρόνια και φάνηκε από την αρχή της επιβολής του καθεστώτος του αναγκαστικού χρέους στην άτυχη Ελλάδα. ΕΤΣΙ ΘΑ «ΠΛΗΡΩΣΕΙ» ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Η ΕΦΗΜΕΡΗ ΓΕΡΜΑΝΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω οι αμερικανοεβραίοι τραπεζαλήτες που πηραν επί Σημίτη την πρωτοβουλία μαζί με τους ελληνόφωνους πολιτικούς «πράχτωρες» και «νταβαδες» μας να μας οδηγήσουν στον όλεθρο..
Επίσης, το ΔΝΤ ζητάει να διεξαχθούν AQRs, έλεγχοι δηλαδή στις ελληνικές τράπεζες  ώστε να εξακριβωθεί εάν είναι επαρκείς κεφαλαιακά.  Και βεβαίως σε όλα τα λογιστικά φύλλα εμφανίζονται τεράστιες οι λεγόμενες «μαύρες τρύπες»…  Κατά το ΔΝΤ χρειάζονται
ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ «ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ» ΑΚΟΜΑ…   Ο αρχιπροδότης Στούρνος παρέα με το Κάθαρμα Μπαρουφάκης θεωρούν ότι η χώρα έχει πάντα δρόμο να διανύσει μέχρι να σταθεί στα πόδια της χωρίς και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών. Απαραίτητη προϋπόθεση, η Ελλάδα να αποκτήσει πιστοληπτική διαβάθμιση τέτοια που να μπορεί να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της με επιτόκια συμβατά με τη βιωσιμότητά του.
επιπλέον 10 δισεκ. και μάλιστα μπορεί να μην επαρκούν, άλλοι μιλούν για 12 δις για να μη μιλήσουν για πολύ περισσότερα λεφτά που με θαλασσοδάνεια στους Αλήτ και κακοδιαχείριση «έκαναν νά»…  Γι αυτό Η ΕΚΤ και ο SSM διεξάγουν ήδη ελέγχους στις ελληνικές τράπεζες.
Ήδη αξιολογούνται Εθνική και Alpha bank και τον Νοέμβριο Πειραιώς και Eurobank. Τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο κρίσιμη..
Το ΔΝΤ θα επιμείνει στο ζήτημα των AQRs γιατί θέλει ουσιαστικά να συγκρουστεί με την Ευρώπη άπαξ. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα και θα φύγει μια ώρα νωρίτερα. Τούτο θα αποτελέσει ένα αποφασιστικό πλήγμα για το Βερολίνο και το ευρώ.. Ως προς την Ελλάδα, ή ό,τι έχει απομείνει από την θυματοποιημένη χώρα δεν θα τους πείραζε ακόμη και να πάμε σε δραχμή. Στο πολιτικό δε επίπεδο ευχαρίστως θα μας έβλεπαν να επιστρέψουμε στη λίθινη εποχή ξανά με Χούντα Αμερικάνα.. Αυτό είναι το νόημα που διατηρούν ως εφεδρεία απαξιωμένη τη Χρυσαυγή..
  • Οι κατασχέσεις των ελληνικών σπιτιών μικρή σχέση έχουν με την εξυγίανση και τα «κόκκινα δάνεια» των τραπεζών – ONLINE-PRESS
    […] Το ΔΝΤ θα επιμείνει στο ζήτημα των AQRs γιατί θέλει ουσιαστικά να συγκρουστεί με την Ευρώπη άπαξ. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα αποχωρήσει από το ελληνικό πρόγραμμα και θα φύγει μια ώρα νωρίτερα. Τούτο θα αποτελέσει ένα αποφασιστικό πλήγμα για το Βερολίνο και το ευρώ.. Ως προς την Ελλάδα, ή ό,τι έχει απομείνει από την θυματοποιημένη χώρα δεν θα τους πείραζε ακόμη και να πάμε σε δραχμή. Στο πολιτικό δε επίπεδο ευχαρίστως θα μας έβλεπαν να επιστρέψουμε στη λίθινη εποχή ξανά με Χούντα Αμερικάνα.. Αυτό είναι το νόημα που διατηρούν ως εφεδρεία απαξιωμένη τη Χρυσαυγή.. ΠΗΓΗ  […]
    anaktisis.net