Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13

Συμπλήρωμα με ψευδάργυρο

Συμπλήρωμα με ψευδάργυρο
Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες ουσίες για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, ωστόσο δεν είναι οι μόνες που χρειαζόμαστε για να έχουμε καλή υγεία. Εξίσου σημαντικά είναι τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία.

Το Life Extension Zinc Lozenges 60s Orange Flavor είναι συμπλήρωμα με ψευδάργυρο και γεύση πορτοκάλι. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται σε όλα τα φυτικά και ζωικά κύτταρα και η απαίτηση του για τη σύνθεση του DNA (γενετικό υλικό) και των νέων ιστών, τον καθιστούν ζωτικής σημασίας στοιχείο για την σωστή αύξηση και ανάπτυξη στην παιδική ηλικία.
Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο συστατικό για περισσότερα από 100 ένζυμα που εμπλέκονται στην πέψη και τη χρησιμοποίηση του λίπους, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων και είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας. 
Ακόμα, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ έχει την ικανότητα να καταπολεμά τις μολύνσεις και να θεραπεύει τα τραύματα. Συνδράμει στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων, αφού θεωρείται υπεύθυνος για την παραγωγή των Τ-λεμφοκυττάρων, των λευκών κυττάρων του σώματος, τα οποία επιτίθενται στους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια. Η αντιμετώπιση δερματολογικών προβλημάτων, επιτυγχάνεται μέσω του ψευδαργύρου, σε όσους διακατέχονται από χαμηλά επίπεδα αυτού.
Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται σε παστίλιες, ενώ κάθε συσκευασία περιέχει 60 παστίλιες. Οι παστίλιες ψευδαργύρου της Life Extension γλυκαίνονται με σακχαρόζη και μαννιτόλη, ενώ έχουν γεύση πορτοκαλιού. Διαλύετε μια παστίλια στο στόμα και στην συνέχεια την καταπίνετε. Δεν θα πρέπει να υπερβαίνετε τις πέντε παστίλιες ημερησίως.sofokleousin.gr