Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 7

ΙΣΛΑΜ Μουσουλμανοι ΚΟΡΑΝΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ-Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΡΙΚΗ σε ΙΣΛΑΜ,Μω@μεθ

ΙΣΛΑΜ Μουσουλμανοι ΚΟΡΑΝΙ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ-Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΡΙΚΗ σε ΙΣΛΑΜ,Μω@μεθ




Από που να ξεκινήσει κάποιος!
Από τους τριγύρω ακαδημαϊκούς, της ανθρωπότητας ;;; (υπάρχουν ελάχιστες μόνον φωτεινές εξαιρέσεις) Οι οποίοι έχουν διαπράξει τα τραγικότερα λάθη διδαχών και νουθεσιών, προσφέροντας ελλιπείς γνώσεις, χωρίς να έχουν επαφή με το τι σημαίνει «ανώτερη πνευματική τροφή». Οι ίδιοι έβαλαν τα θεμέλια για την υποβάθμιση της ανθρώπινης οντότητας, την κατάργηση της πνευματικής και φυσικής ελευθερίας, καθώς και της ψυχικής και σωματικής υγείας, του ανθρώπου.
Προφανώς, εξ αιτίας της τρισκατάρατης ιδιοτέλειάς τους και της ατομικιστικής τους αντίληψης, επί παντός επιστητού. Μπορεί να ακούγεται σκληρό, είναι όμως μία από τις σημαντικές πραγματικότητες, που αφορούν κάθε άνθρωπο, όποιος και ό,τι και αν είναι, πάνω στην γη.

Εύκολα κάποιοι χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς, χωρίς να τολμούν να παραλληλίζουν. Μιλούν για παράδειγμα περί ειδωλολατρών (υλικών), χωρίς να κοιτάζουν προς την μεριά τους. Κάποιοι μιλούν ή γράφουν στα ιερά βιβλία τους ότι, είτε περιμένουν να δουν τον θεό τους ως μορφή μπροστά τους και μάλιστα τον περιγράφουν όπως τα επεξηγούν στα Χαντίθ του Ισλαμισμού https://greekmurtadeen.wordpress.com/…/%CF%80%CE%BF%CE%B9%…/, άλλοι διατηρούν αγάλματα, άλλοι εικόνες και άλλοι σύμβολα. Αυτό προκύπτει από την ανθρώπινη ανάγκη τής επικοινωνίας. Εκτός βέβαια, από το ότι κάποιος - κάπου- κάποτε, να ανέπτυξε και να καλλιέργησε αυτήν την ανάγκη, για ίδιον όφελος, μέχρι που κατέστη…, επιστήμη. Η «επιστήμη» της ελπίδας!
Στον Χριστιανισμό, ο Θεός προσωποποιείται μέσω του Υιού, ενώ στον Ιουδαϊσμό ακόμα περιμένουν την εμφανή προσωποποίησή του, διαθέτουν όμως τον δικό τους προφήτη, ο δε Ισλαμισμός επιτρέπει την απεικόνιση του δικού του προφήτη http://www.thetoc.gr/…/to-korani-den-apagoreuei-tin-apeikon…. Για αυτό, το να μιλά κάποιος ελαφρά στην σκέψη περί υλισμού, μόνον κακό κάνει, όταν η πιο βαθιά του πίστη, στηρίζεται πάνω σε αυτόν. Όταν όλες οι θρησκείες, μιλάνε για τιμωρίες και ανταμοιβές, για κολάσεις και για παραδείσους! Ολοκληρωτικά πολιτικά καθεστώτα και οικονομικά συστήματα, στήριξαν πάνω στην έννοια «ύλη» που είναι η ιδεατή έκφραση της ίδιας της Δημιουργίας, την κακώς εννοουμένη έννοια εκ μέρους τους, την οικονομικο- πολιτικο- ιδεολογία τους!
Στο βίντεο δίνεται μία άλλη άποψη περί των σταυροφοριών. Ότι, οι Σελτζούκοι Τούρκοι εισέβαλαν και κατέλαβαν τους ιερούς τόπους, όπως την Ιερουσαλήμ κλπ. Τι δουλειά είχαν στους ιερούς τόπους ; Συνέπεια αυτού, οργάνωσαν τις σταυροφορίες, για να τους ελευθερώσουν.

Κατ’ εμέ κάτι που ΔΕΝ το ήξερα, έχει ιδιαίτερη σημασία, μία αναφορά σχετικά με τον Σαλαντίν, ο οποίος είναι ο ήρωας του Ισλάμ που νίκησε τους σταυροφόρους, το ότι ήταν Κουρδικής καταγωγής και όχι Άραβας. Ωστόσο, οι σταυροφορίες είχαν και αυτές, κατακτητικές και προσηλυτιστικές επιδιώξεις, όπως διαφαίνεται ιστορικά, αλλά παραλείπεται στο βίντεο. Παραδείγματα, το απέραντο εύπορο αλλά αλαζονικό Βυζάντιο, ήταν Χριστιανικό. Ο δε Παπισμός, εξαπλωνόταν μέχρι την εσπερία, καταπιεστικά.
Οπότε από το πουθενά, γεννιέται ως αντίβαρο μία νέα θρησκεία παρακλάδι, ο Ισλαμισμός. Ο οποίος ΔΕΝ έχει απολύτως τίποτα να προσθέσει, αντίθετα αφαιρεί και υποβαθμίζει, έχοντας να παρουσιάσει, απλώς έναν ακόμα προφήτη. Από την στιγμή, που μέσω άλλης θρησκείας, ο Θεός είχε ήδη ενσαρκωθεί, ( Ο Θεός βρίσκεται μέσα σε όλες τις φυσικές μορφές που εγκεφαλικά αναγνωρίζουμε, γύρω μας…), κανένας μετέπειτα προφήτης, θα είχε οπότε κάτι να προσθέσει, όταν ο Χριστός, είχε ήδη μεταδώσει την αγάπη και την ανοχή. Τι ήρθε να προσθέσει ;;; Την απαγόρευση του οίνου, ο οποίος «ευφραίνει καρδίας» ή επειδή μετουσιώθηκε ο οίνος στο αίμα του Θεού ;;;
Στο Κοράνι απαντάται ο Αβραάμ 69 φορές. Θεωρείται ο «πατέρας των μουσουλμάνων» και «φίλος του Θεού».
[ Αυτοί που αποδέχονται τη θρησκεία του Αβραάμ είναι αυτοί που τον ακολουθούν, και τέτοιος είναι ο προφήτης (Μωάμεθ) και αυτοί που πιστεύουν σε αυτόν. Ο Θεός είναι φίλος των πιστών» (σούρα 3,65‐68). ]
Το κοράνι λέγεται προϋπήρχε του Μωάμεθ. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει λογική που τα μετέπειτα κεφάλαια αναιρούν τα πρώτα. Δηλαδή, πριν ο Μωάμεθ ετοιμάσει τον στρατό του για να ιδρύσει την βάση του στην Μεδίνα. Τα πρώτα κεφάλαια του Κορανίου όπως ακούγεται στο βίντεο, παρουσιάζονται ειρηνικά. Το ύφος όμως των μετέπειτα κεφαλαίων εισάγουν τον νόμο του σπαθιού. Γίνονται επιθετικά, πρωτόγονα βαρβαρικά, αντιφατικά.
Όπως λέγεται, η απλή ανάγνωση του Κορανίου, ΔΕΝ το καθιστά κατανοητό, παρά μόνον μέσω των Χαντίθ. Τα Χαντίθ αφορούν διαλόγους μεταξύ του Μωάμεθ και οπαδών του, τα οποία ερμηνεύουν οι ιμάμηδες σύμφωνα με την αντίληψή τους.
Πράγμα που σημαίνει, πως όπως ξαφνικά εμφανίστηκε αυτό το θρησκευτικό παρακλάδι, τόσο εύκολα θα μπορούσαν να παραποιούνται και τα «θεόπνευστα», κεφάλαιά του ή να ερμηνεύονται. ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω επίσης, τι σχέση μπορεί να έχει ο αρχάγγελος Γαβριήλ να μεταβιβάζει θεϊκά μηνύματα στον Μωάμεθ! Ποιος ήταν επιτέλους αυτός ο Μωάμεθ, που προτιμούσε τους ανθρώπους γύρω του, μουσλίμ, δλδ υποταγμένους – πιστούς ;;; https://ergdhmerg.wordpress.com/…/%CE%B9%CF%83%CE%BB%CE%B1…/

Όταν λοιπόν, θρησκευτικά και κοινωνικό πολιτικά συστήματα, στηρίζονται περίπου σε παρόμοιες ολοκληρωτικές και φονταμενταλιστικές αντιλήψεις, τότε το να επιθυμεί κάποιος να εκκοσμικευθεί, θεωρείται αμαρτία από αυτές τις βαρβαρικές επιθετικές πρωτόγονες αντιλήψεις. Όποιος δε, ΔΕΝ λαμβάνει υπ’ όψη του ότι Ισλάμ, σημαίνει πολιτικό και κοινωνικό σύστημα με προπέτασμα την αυστηρή – αιματηρή «θεϊκή» εντολή, δηλαδή τον νόμο της Σαρία, τότε είτε είναι ασυνείδητα αδαής άρα επικίνδυνος, είτε αγνοεί σκοπίμως, επομένως γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος. Η πορτοκαλί άνοιξη των «επαναστάσεων» στο Αραβικό τόξο, οι δύο πόλεμοι του κόλπου, της Συρίας, του Λιβάνου κλπ., ήταν το πεδίο που τους άνοιξαν, για την εξάπλωσή τους, την πρόκληση και διάδοση του πανικού και του βαρβαρισμού. Το άτυπο αυτό κράτος - χαλιφάτο πάντως, είναι επιλεκτικό στις προτιμήσεις τουhttp://www.crashonline.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%…/
Τι θα μπορούσε να άλλαζε σε αυτούς τους σύγχρονους πολέμους με τον υποτιθέμενο «θρησκευτικό» μανδύα καλυμμένους, από τους προηγούμενους ;;; Απολύτως τίποτα. Αυτοί που ελέγχουν την οικονομία και την ελευθερία του ανθρώπου, είναι αυτοί που χρηματοδοτούν πάντοτε τις δύο πλευρές και κινούν τα νήματα, σύμφωνα με την «προφητική» προσχεδιασμένη και προμελετημένη στρατηγική τους. Η οικονομία και οι θρησκείες, τους πηγαίνουν γάντι. Το ένα ελέγχει το επίπεδο διαβίωσης του ανθρώπου και το δεύτερο το εύρος της κοσμο-αντίληψής του.
Οι θρησκείες, θα έπρεπε να συναγωνίζονται μεταξύ τους, το ποια θα ήταν η καλλίτερη, ανιχνεύοντας πάντα την Αλήθεια και όχι προσκολλημένες στις δικές τους υπο-αλήθειες που η κάθε μία προσπαθεί να επιβάλλει. Αντί λοιπόν να συνεννοηθεί μεταξύ του, το σύνολο του Χριστιανικού κόσμου, διαχωρίζουν την Ελλάδα και φαινομενικά την Ρωσία, προσπαθώντας να λύσουν ή καλλίτερα να εξορκίσουν, με πολιτικό προοδευτικό πρόσημο, αυτό που είναι εντελώς αντίθετο στην αντίληψη του δυτικού κόσμου και που αφορά ένα άλλο είδος, διπολικού πολιτικο-θρησκευτικού συστήματος και όχι το αντίθετο. Όσο και αν είναι σε μεγάλο βαθμό προπαγανδιστικό το βίντεο, στην καρδιά του θέματος, έχει απόλυτο δίκιο. Ο Βούτσης είναι ο αστοιχείωτος, όταν θεωρεί τον Χριστιανισμό ως ταλιμπανισμό και όχι τον Ισλαμισμό. Είναι επικίνδυνος πολιτικός, όταν ΔΕΝ μπορεί να ξεχωρίσει ότι το αφύσικο, το παράλογο, το υπερβολικό, το ανήθικο, το άδικο .., όλα αυτά, είναι λάδι στην φωτιά και πάτημα για την λογική της θυελλώδους σαρίας. Είχα γράψει κάποτε, πως όσο η Δύση τραβάει το σκοινί της ανηθικότητας και της απληστίας, τόσο θα τραβάει το σκοινί του πνευματικού σκοταδισμού και της βαρβαρότητας, η Ανατολή, την οποία πάλι οι ίδιες πηγές θα εκτρέφουν.
Όσο για τους … πνευματικά «ανώτερους» δωδεκαθεϊστές, αντί να συνταχθούν σε κοινό μέτωπο ενάντια στον σκοταδισμό εφ’ όσον πλέον θεωρείται επίσημη θρησκεία, βάλουν σκοπίμως τον Χριστιανισμό, χωρίς να αγγίζουν την Ισλαμική σαρία. Γιατί άραγε ;;; Βγάζουν μάλιστα τα τσιράκια τους να μιλούν για Σπαρτιατικές δημοκρατίες μεταξύ άλλων γνωστών χιλιοειπωμένων θεμάτων και φωνητικών κλαγγών και νάσου οι αφελείς που τσιμπούν το παραπλανητικό δόλωμα του εγκλωβισμού τους, χωρίς να βλέπουν την φάκα της πολιτικής τους πλάνης. Ν.





greek1.blogspot.com