Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Η δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη

Η δημοσιογραφική απάτη του Κώστα Βαξεβάνη
Σε ένα από τα προηγούμενα πρωτοσέλιδά μας στο zougla.gr είχαμε επισημάνει πως το φαινόμενο του λαθρεμπορίου καυσίμων και της διάβρωσης των μηχανισμών ελέγχου του κράτους είναι και διαχρονικό και διακομματικό.

Πριν αλέκτoρα φωνήσαι τρις είχαμε και την θριαμβευτική επιβεβαίωση του συλλογισμού μας. Στην ιστοσελίδα «Κουτί της Πανδώρας» του Κώστα Βαξεβάνη αναρτήθηκε είδηση-σχόλιο σχετικά με τον πλοιοκτήτη Θεόδωρο Κουντούρη και το ναυάγιο του πειρατικού του «Αγία Ζώνη ΙΙ».


Σε αυτή την ανάρτηση φιγουράρει σε περίοπτη θέση ένα τμήμα της επίσημης ιστοσελίδας του αποκαλούμενου και Ομίλου του Θεόδωρου Κουντούρη με την επωνυμία «Fos Petroleum» με όλα τα στελέχη της εταιρείας του. Σε αυτήν την επίσημη φωτογραφία της εταιρείας του διακρίνουμε και τον Μάνθο Γιουρτζόγλου.



Εάν κάποιος παρατηρήσει με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη θα ανακαλύψει ότι η φωτογραφία έχει απαλειφθεί και αντικατασταθεί από μια άλλη που ανήκει σε μια γυναίκα.


 H ανάρτηση στο «Documento»
H ανάρτηση στο «Documento»


 H ανάρτηση στο «Κουτί της Πανδώρας»
H ανάρτηση στο «Κουτί της Πανδώρας»


Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ο φιλοκυβερνητικός Κώστας Βαξεβάνης ξέχασε τον Μάνθο Γιουρτζόγλου και τον αφαίρεσε από το δημοσίευμά του; Η απάντηση είναι παρά πολύ απλή. Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι γνωστός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην «επαναστατική» ΕRTOpen. Βλέπετε ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, εκτός από στέλεχος του Θεόδωρου Κουντούρη του πειρατή, ο οποίος έχει και περίοπτη θέση στην εταιρεία αφού όπως φαίνεται σε αυτόν καταλήγουν οι παραγγελίες αλλά και από αυτόν ξεκινούν τα «μπάρκα», έχει και μια ιδιαίτερη αδυναμία. Την τζαζ.

Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου έχει εκπομπή στην Ert Open
Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου έχει εκπομπή στην Ert Open






Ο Κώστας Βαξεβάνης και το «Κουτί της Πανδώρας» δεν θα μπορούσαν να εκθέσουν τον σύντροφο Μάνθο Γιουρτζόγλου, επιφανή ΣΥΡΙΖΑΙΟ και αγωνιστή, ως στέλεχος του λαθρέμπορου πειρατή. Όπως γινόταν και παλιά, από μια σειρά φωτογραφιών απαλείφεις μια, σβήνεις κάποια άλλη, αντικαθιστάς κάποια τρίτη και όλα είναι όμορφα και ωραία.

Αυτό στην ιστορία λεγόταν και σταλινισμός αλλά τελευταία το έχουμε ξεχάσει.

Πέρα από την πλάκα αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κυρίως είναι πολύ άδικα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ούτε αυτός ούτε η ηγεσία, ούτε και ο πρωθυπουργός, έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους «εξυπηρετήσεις». Η Κουμουνδούρου και το Μαξίμου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιας κακής ποιότητας μηχανισμούς προστασίας.

Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο ως «νταβατζήδες», προφανώς γιατί κάποιοι άλλοι τους το ζήτησαν. Ας ψάξει λοιπόν η Κουμουνδούρου στην τοπική οργάνωση του Περάματος και στην ΕRTOpen για να ανακαλύψει τους μηχανισμούς αυτούς αλλά και στο ίδιο το κόμμα για να αντιληφθεί το ποιοι κινούν τα νήματα ώστε να επιβιώνουν τα κυκλώματα διάβρωσης των θεσμών και του κρατικού μηχανισμού.

Και εις άλλα με υγεία.

Zougla Newsroom