Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΒΟΜΒΕΣ!! ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..;;;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

egerssi@otenet.gr
egerssi.gr
Σε αποκλειστικό μου ρεπορτάζ την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στην Ελεύθερη Ώρα και στο άρθρο μου με τίτλο «Πάρτι για την πάρτη τους στην ΕΥΠ», έγραφα για τα “όργια” – και θα επανέλθουμε – που λαμβάνουν χώρα στα Ταμεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων της ΕΥΠ από τους προσκείμενους στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στη ΝΔ συνδικαλιστές! Αποκαλύψαμε επίσης, ότι ήδη έχει κατατεθεί στην Οικονομική Εισαγγελία σχετική επώνυμη Αναφορά από υπάλληλο της ΕΥΠ! Γράψαμε ακόμη, ότι ήδη στην Κατεχάκη το έχουν πάρει “μυρωδιά” και τα τηλέφωνα προς Μέγαρο Μαξίμου έχουν “σπάσει” προκειμένου να παρέμβει στην Πειραιώς!

Μέτοχος της ΣΟΛ ΑΕ ο κ. Δραγασάκης που παίρνει δουλειές του Δημοσίου;;
Όμως, ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα, πληροφορηθήκαμε ότι τα περισσότερα τηλεφωνήματα και οι μεγαλύτερες πιέσεις, κυρίως από την πλευρά των Συριζαίων συνδικαλιστών, ασκούνται προς την πλευρά του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη. Όταν πληροφορηθήκαμε το λόγο, προσπαθήσαμε να ψάξουμε το ζήτημα λίγο παραπάνω και τελικά μείναμε άναυδοι! Γιατί, η εταιρεία (ΣΟΛ ΑΕ) που είχε κάνει τον έλεγχο του Ταμείου, τόσο του προμηθευτικού – καταναλωτικού αστικού συνεταιρισμού των υπαλλήλων της ΕΥΠ (ΠΡΟΣΥΚΕΥΠ), αλλά και του Ταμείου του τότε Διοικητικού Συμβουλίου (2008-2010) του πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού σωματείου (ΣΥΚΕΥΠ), είναι ή τουλάχιστον ήταν κατά την ίδρυσή της και σύμφωνα πάντα με το ιδρυτικό καταστατικό της αλλά και το ΦΕΚ δημοσίευσής της, συνιδιοκτησίας του κ. Γιάννη Δραγασάκη. Στο καταστατικό της εταιρείας ο κ. Αντιπρόεδρος, φαίνεται να μετέχει στην εν λόγω εταιρεία, αλλά δεν φαίνεται να έχει αποχωρήσει (εκτός εάν υπάρχουν στοιχεία που δεν διαθέτουμε παρότι ψάξαμε το θέμα αρκετά διεξοδικά ως οφείλαμε)! Και εδώ τίθενται κάποια πολύ σοβαρά ζητήματα που χρήζουν απάντησης από τον κ. Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης!
Είναι νόμιμο, είναι ηθικόν κ. Αντιπρόεδρε της κυβερνήσεως;
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 10837 – 23 Οκτωβρίου 2002 ο κ. Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπήρξε συνιδρυτής και κάτοχος μετοχών της συμβουλευτικής ανώνυμης εταιρείας ΣΟΛ! Τα παραπάνω ισχύουν μέχρι σήμερα;;


Αληθεύει ότι ο έλεγχος που πραγματοποίησε η ίδια εταιρεία στο Ταμείο του ΣΥΚΕΥΠ για την περίοδο 2008-2010 που το σωματείο ελεγχόταν από αντιπάλους συνδικαλιστές των προσκειμένων σήμερα στο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν τόσο έωλος (γιατί το πόρισμα, σύμφωνα πάντα με τις φήμες, έγινε καθ΄ υπόδειξη των Συριζαίων συνδικαλιστών), ώστε στα Δικαστήρια καταρρίφτηκε και οι διωκόμενοι συνδικαλιστές αθωώθηκαν έπειτα και από πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας;; Αληθεύουν επίσης, οι φήμες ότι η εταιρεία ΣΟΛ ΑΕ ενεπλάκη και στον έλεγχο του ταμείου του ΠΑΣΟΚ όπου “χάθηκαν” κάποια εκατομμύρια ευρώ επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου;; Αληθεύουν οι φήμες ότι σας ενοχλούν οι προσκείμενοι στο ΣΥΡΙΖΑ συνδικαλιστές της ΕΥΠ για να τους παρέχετε κάλυψη στα όργια που έχουν γίνει στα Ταμεία των συνδικαλιστικών οργανώσεων που ελέγχουν;; Τέλος, έχετε ποτέ απαντήσει σε όσα σας καταμαρτυρεί η “Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος” περί του ασυμβίβαστου και παράνομου της συμμετοχής σας σε μια εταιρεία που παίρνει δουλειές από το Δημόσιο;; Όταν στο ΦΕΚ 10837, στην αναγραφή περίληψης του καταστατικού της ΣΟΛ ΑΕ, στο άρθρο 3 ως σκοπός της εταιρείας είναι: “Η παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα καθώς και σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης”!
Οι καταγγελίες της “Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος”…
…στις 19 Φεβρουαρίου 2006 ανέφεραν: «Η ανακοίνωση των καταστατικών και των Διοικητικών Συμβουλίων των Ανωνύμων Εταιρειών που έχουμε στα χέρια μας δεν έχει σκοπό να συμβάλλει στο πολιτικό κουτσομπολιό, αλλά να δείξει ότι λειτουργούν παράλληλα με τις Ελεγκτικές Εταιρείες και Λογιστικές Εταιρείες από τους ανθρώπους των Ελεγκτικών Εταιρειών. Σκοπός τους είναι να καλύπτουν τις επιχειρήσεις και σαν ελεγκτές και σαν ελεγχόμενοι, κάτι το οποίο είναι παράνομο και σε βάρος του συνόλου των συναδέλφων Οικονομολόγων – Λογιστών – Φοροτεχνών.
Οι εταιρείες αυτές δεν έχουν άδεια από το ΟΕΕ, ενώ παράλληλα το σύνολο των κομματικών δυνάμεων στην Κεντρική Διοίκηση του ΟΕΕ είναι εμπλεκόμενες, το γνωρίζουν, αλλά σιωπούν για την παράνομη αυτή πράξη. Το “χορό” στην κατάσταση αυτή άνοιξε η “ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ” με την συμμετοχή όλων των κομματικών παρατάξεων που συμμετέχουν στο ΟΕΕ (ΠΑΣΚΟ, ΔΗΚΙΟ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) και έτσι κατανοούμε τη σιωπή των κομματικών παρατάξεων στο θέμα αυτό. Εμείς τα στοιχεία αυτά τα έχουμε δώσει στον αρμόδιο Υπουργό κ. Αδάμ Ρεγκούζα, όσο και στο προκάτοχο του. Παράλληλα ενώ έχουμε δημοσιοποιήσει με άρθρα μας το πρόβλημα, ο Πρόεδρος της επιτροπής για την Λογιστική Τυποποίηση σιωπά και δεν μεριμνά για την εφαρμογή των νόμων. Εμείς θα συνεχίσουμε να ανεχόμαστε αυτά τα συμφέροντα να μας κυβερνούν; Αλλά και στις 17 Ιανουαρίου 2009 επανέρχεται η “Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδος” δημοσιεύοντας το καταστατικό της “ΣΟΛ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΕ” για το λόγο ότι ενώ έχει ασυμβίβαστο λειτουργεί παράνομα με διακομματική στήριξη (συνημμένη φωτό από την ηλεκτρονική σελίδα της “Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδος”!

Οι δουλειές με το Δημόσιο είναι πολλές!
Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά, στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία, χαίρει “ιδιαίτερης προτιμήσεως” από το Δημόσιο, στο οποίο παρείχε και εξακολουθεί απ΄ ότι προκύπτει από το ρεπορτάζ μας, να παρέχει υπηρεσίες στο ευρύτερο Δημόσιο (εταιρείες δημοσίου, νοσοκομεία, τοπική αυτοδιοίκηση)! Έτσι, θεωρούμε πως απαιτούνται άμεσες απαντήσεις από τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ. Γιάννη Δραγασάκη!
Αναμένουμε απαντήσεις, πριν επανέλθουμε βγάζοντας το λαγό μας από το σακούλι!!



https://hellasforce.com/2017/09/10/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%88%ce%b7-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%b2%ce%bf%ce%bc%ce%b2%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bd%ce%b5/