Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 28

Τις Γερμανικές εκλογές περιμένατε, για να δείτε το φασισμό δίπλα σας;

Ioanna Ypsilanti

Το κοινό, σύγχρονο, αστικό πολιτικό δίλημμα σε όλον τον κόσμο είναι: "Επιλογή, μεταξύ ενός "σοβαρού" ή ενός "μπρουτάλ" φασισμού;"
Επιλογή, όμως! Μας τη δίνουν! Ολα κι όλα!
Εκλέξτε "σοβαρό" φασισμό με "δημοκρατικές", όμως, διαδικασίες. Με Βουλή, με βουλευτές, με ΜΜΕ, που διακηρύσσουν την ανεξαρτησία τους από το σύστημα, αλλά χρηματοδοτούνται από το...
σύστημα. "Σοβαρό" φασισμό με όλα τα καλά του!

Τώρα, αν εκλέγετε ΠΑΣΟΚ και σας προκύπτει, λόγω "δημοκρατικών" εκλογικών διαδικασιών, κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν είναι δα και τόσο αντιδημοκρατικό! Ψήφο πήραν κι αυτοί! Γιατί να μείνουν απ΄έξω;
Αν το 62% των πολιτών φωνάζει με την ψήφο του ΟΧΙ και μια κυβέρνηση "αριστερή" το κάνει ΝΑΙ και αυτό το ΝΑΙ γίνεται αποδεκτό, από 222 βουλευτές "αντιπολίτευσης" και συμπολίτευσης αυτής της "Δημοκρατικής" Βουλής, τι άλλο είναι, παρά πλέρια Δημοκρατία;;
Αν "μπρουτάλ" φασιστικά κόμματα παίρνουν άδεια, από τον Αρειο Πάγο, να συμμετέχουν σε εκλογές, δεν είναι αυτό δείγμα Δημοκρατίας; Ούτως ή άλλως, έχει πάψει το βαρέλι να βγάζει ευπατρίδες πολιτικούς και αφού χρησιμοποίησαν και τη μούργα, ξύνουν και τον πάτο, για πολιτικές ενισχύσεις..
Αν παραβιάζεται κάθε άρθρο του Συντάγματος, δημοκρατικά, δεν παραβιάζεται;
Αποφάσεις ζωής ή θανάτου του πληθυσμού της χώρας, οι κυβερνήσεις δεν τις παίρνουν;; .Δεν είναι δημοκρατικό να μας ρωτάνε!
Η άλλη επιλογή είναι ο "μπρουτάλ" φασισμός.
Των κρεματορίων, της πείνας, των μαζικών εκτελέσεων, της γενοκτονίας, των βασανιστηρίων, των πολέμων, των εξοριών, της υπεροχής μιας φυλής, των κατασχέσεων περιουσίας του πολίτη, του ψέματος, της παραχάραξης της Ιστορίας.
Τέτοιες κυβερνήσεις έχει, σήμερα, η μισή Ευρώπη, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Μιανμάρ. Και οι περισσότεροι απ΄αυτούς έχουν πάρει και Νόμπελ Ειρήνης!
Τις Γερμανικές εκλογές περιμένατε, για να δείτε το φασισμό δίπλα σας;;

Σχετικά:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr