Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 29

HP Sprocket: Eκτυπώνουμε φωτογραφίες ακόμα και καθ' οδόν!

Νέος εκτυπωτής τσέπης με bluetooth
HP Sprocket: Eκτυπώνουμε φωτογραφίες ακόμα και καθ' οδόν!
Επειδή οι όμορφες εικόνες δεν χρειάζεται να μένουν μόνο online, η HP λάνσαρε το HP Sprocket Photo Printer,  έναν εκτυπωτή τσέπης που μας επιτρέπει να εκτυπώνουμε ψηφιακά φωτογραφίες από το smartphone ή το tablet μας παντού. Η εκτύπωση φωτογραφιών γίνεται πάλι διασκεδαστική και απλούστερη από ποτέ!
Το HP Sprocket είναι φορητό και αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε μία τσέπη. Οι φωτογραφίες, διαστάσεων 5 x 7.6 εκ., έχουν έντονα χρώματα και μπορούν ακόμη να εξατομικευθούν με φίλτρα, πλαίσια, emojis, κείμενο και πολλά περισσότερα.

Μερικά από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά του είναι:
Η εφαρμογή HP Sprocket App, δωρεάν για iOS and Android™, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν εύκολα τις αγαπημένες τους φωτογραφίες στο smartphone και στα social media, με πολύχρωμα πλαίσια, κείμενα, stickers, φίλτρα κ.ά.
Το Sprocket ζωντανέυει τις αγαπημένες μας αναμνήσεις σε φωτογραφίες διαστάσεων 5 x 7.6 cm που προστατεύονται από μουντζούρες, είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στο σκίσιμο, διαθέτουν αυτοκόλλητο για να διακοσμούν τοίχους υπνοδωματίων, σακίδια ή για να μπορείτε να δημιουργείτε κολάζ και έργα τέχνης
Ο φορητός εκτυπωτής πηγαίνει παντού, ενώ με τη Bluetooth συνδεσιμότητα που διαθέτει, οι χρήστες και οι φίλοι τους να μπορούν να συνδέονται με το Sprocket μέσω των smartphones και των tablets, να εκτυπώνουν και να κάνουν share τις καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας.
Το Sprocket διατίθεται σε λευκό χρώμα, με λεπτομέρειες σε ροζ χρυσό και συνοδεύεται από 10πλη συσκευασία HP ZINK Photo Paper Τα πακέτα του HP ZINK Photo Paper (20 σελίδες ανά συσκευασία) κοστίζουν $9.99 η καθεμία. Είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.