Mεγάλο λαχείο ο Τσίπρας για τους σιωνιστές. Τουριστικά φιλέτα και θέρετρα στην Κέρκυρα εξαγοράστηκαν από την Goldman Sachs και εβραϊκά κεφάλαια

- Κάτι σάς λέμε όμως κι εμείς για τις Διαποντίους Νήσους Μαθράκι, Οθωνούς και Ερεικούσα, ε; Υπάρχουν πολλά ενεργειακά κοιτάσματα Κ Α Ι εκεί... Θα περάση κι ο αγωγός "East Med"... Πολλά τα λυκόρνια που (ξανα-) μαζεύτηκαν Κ Α Ι στην Κέρκυρα: Άγγλοι, Ιταλοί, τουρκαλβαναριά, σιωνιστές τραπεζίτες... ΜΟΝΟΝ η Ελληνική Δημοκρατία απουσιάζει ραγιά μου...Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ Κ Α Ι (εδώ ΚΑΙ εδώ).

Eπίσης το ιστολόγιο Α.Τ. έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο ''κύριο'', με τη δημοσίευση τις 22 Μάρτη του 2013 :

ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ   (Διαβάστε το)

Στην περιοχή από όταν μαθεύτηκε ποιός είναι ο αγοραστής

τα κομματόσκυλα του ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και της θολοκουλτούρας (Συριζα) που έκαναν τόσο χαμό πρώτα και το έπαιζαν οικολόγοι, τώρα το περνάνε στα ψηλά και αρχίζουν να ρίχνουν ηττοπάθεια στο λαό... " Ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, ότι μπορεί να βγει και σε καλό, κτλ"...

Το φαινόμενο να κρίνεται συμφέρουσα η ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά, περνάει στο Ντούκου. Στο ντούκου και το τίμημα 36,5 ευρώ το μέτρο συν ΦΠΑ. Ούτε χέρσο χωράφι δεν κάνει τόσο φτηνά.

Ο Εβραίος George Rohr, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της NCH Capital που αγόρασε το τουριστικό φιλέτο του Ερημίτηστην Κέρκυρα. Την εταιρεία διοικεί μαζί με τον επίσης Εβραίο κουνιάδο του Tabacinic.

Κανείς δεν κατάλαβε πως ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο μεγάλο φιλέτο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη μόνο ένας αγοραστής. Ουδείς γνωρίζει...

Στόχος του Rohr είναι να δημιουργήσει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα οι οποίες θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που διαμένουν σε βίλες που βρίσκονται στην περιοχή. Άρα στοχεύουν να πλήξουν τα κέρδη του ντόπιου πληθυσμού.

Ο πατέρας του George Rohr, ο Sami Rohr είχε πει στον γιο του την μέρα του Μπαρ Μιτζβά του: «να κάνεις ότι και ο κ. Ροτσιλντ. Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί».

Κοντά στο φιλέτο που νοίκιασε για 100 χρόνια ο Rohr έχει τεράστια πολυτελή βίλα ο λόρδος Jacob Rothschild και όπως είπε ο πατέρας του Rohr, τον εκτιμούν πάρα πολύ τον αυτοκράτορα των τραπεζών...

Ο Ερημίτης είναι ένα μέρος απίστευτης ομορφιάς. Ένα παρθένο μέρος.. Θα το εκμεταλλευτεί ΕΝΑΣ για να πάρει το ψωμί που βγάζουν οι ντόπιοι από τον τουρισμό και αν προσλάβει κάποιους απ' αυτούς θα τους δίνει βασικό μισθό στην καλύτερη. Θα δουλεύουν οι Κερκυραίοι στο μέρος τους για λίγα ευρώ.

Οι Κερκυραίοι  ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ σθεναρά ,Διαβάστε και ΕΔΩ

Και για τις προσπάθειες της ...ΑΛΛΗΣ μεριάς  ΕΔΩ

Τα ξενοδοχεία Χανδρής έχουν εξαγοραστεί απ' τα κεφάλαια της εβραϊκής εταιρείας Oaktree και της Goldman Sachs, αλλά για να μην αντιλαμβάνονται οι ντόπιοι ότι τα εβραϊκά κεφάλαια αγοράζουν τις μεγάλες μονάδες του νησιού λένε ότι το διευθύνει ο όμιλος Σάνη του Ανδρεάδη.

 Πηγή http://anatropitora.blogspot.com/2017/09/goldman-sachs.html

 http://perimajestic.blogspot.gr