Αποικία! Η "ταπεινή" photo θυμίζει κάτι από Αλγερία....

Αποτέλεσμα εικόνας για κυριακος μεγαρο μακρον
H Αλγερία με το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, την υπέροχη γη, τις όμορφες παραλίες και τα τοπία, τις γυναίκες που ήταν πιο χειραφετημένες... Μια χώρα η οποία, σε αντίθεση με το Μαρόκο και την Αίγυπτο, θα εγκαθίδρυε τη δημοκρατία. Αστείο! Πολύ αστείο!


Στη Γαλλία ο διαχωρισμός ανάμεσα στην Εκκλησία και στο Κράτος είναι θεσμοθετημένος από το 1905. Από το 1905 και μετά μπορεί ο καθείς να ασκεί τα θρησκευτικά του δικαιώματα, αλλά χωρίς να αφήνει “ίχνη”. Χωρίς σταυρούς, χωρίς τίποτα. Βασικός μοχλός ο μουσουλμανισμός ως φόβητρο.

Και στην Ελλάδα μετά το ξεπούλημα θα ζητήσουν αλλαγή συντάγματος. Ο μπουχέσας συναναστρέφεται με ξένους πολιτικούς.....ονειρεύεται νέα μεγαλεία.

Αν δείτε βάζουν μπροστά τον αθλητισμό για να θολώσουν τα νερά. Δεν τους συμφέρει να ακουστεί κιχ. Κερδάμε λένε σε μπασκετ, βόλεϊ, στίβο. Άρα πάμε καλά.........αλλάζει πρόσωπο η Ελλάδα. Kέρδισαν τις εντυπώσεις  μας λένε Μαρέβα-Μπαζιάνα στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμή του Γάλλου Προέδρου.....και δώσε lifestyle με άφθονο κουτσομπολιό....

Μιλάμε για μια φτηνή ξετσίπωτη προπαγάνδα που έχει στόχο να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη που τσακίζεται από άθλιους φόρους....που δεν βλέπει κανένα μέλλον για τα παιδιά του...
Αποτέλεσμα εικόνας για ψινακης δεθ
Ο Ψινάκης στην ΔΕΘ
http://perimajestic.blogspot.gr