Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23

«Κουνελάκι» του Playboy: Δέχτηκα bullying για το μεγάλο φυσικό μου στήθος

«Κουνελάκι» του Playboy: Δέχτηκα bullying για το μεγάλο φυσικό μου στήθος Η Lindsey Pelas υποφέρει εδώ και χρόνια από πόνους στην πλάτη που της έχουν προκαλέσει τα πλούσια προσόντα της, αλλά πλέον τα έχει... αποδεχθεί ως κομμάτι του εαυτού της.

Η 26χρονη από τη Λουιζιάνα εξομολογήθηκε πρόσφατα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «The Doctors» ότι έχει πέσει και θύμα bullying εξαιτίας των προσόντων της.
lindseypelas2
«Δεν είναι τόσο φανταστικό όσο πιστεύει ο κόσμος να έχεις μεγάλο στήθος. Υπάρχουν πολλοί bullies εκεί έξω και πολύ μίσος για τις γυναίκες που διαθέτουν φυσικά μεγάλο μπούστο. Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό μου είναι κομμάτι του εαυτού μου και έχω μάθει να το αποδέχομαι και να νιώθω όμορφη με αυτό», είπε το «κουνελάκι» του Playboy.
lindseypelas3
Η 26χρονη αποφάσισε να πάει στο τοκ σόου, όπου συμμετέχουν διάσημοι γιατροί, ώστε να τους συμβουλευτεί σχετικά με τον αφόρητο πόνο στην πλάτη και τη μέση λόγω στήθους αλλά και για να ενημερωθεί σχετικά με τους τρόπους αντιμετώπισής του.
lindseypelas1
Όπως της είπαν οι ορθοπεδικοί, παρότι το στήθος της της είναι αρκετά βαρύ δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει την σπονδυλική της στήλη.
Όσο για τρόπους ανακούφισης, της συνέστησαν να ξεκουράζεται περισσότερο και να βελτιώσει τη στάση του σώματός της, να μην γέρνει δηλαδή προς τα εμπρός, να φοράει τα σωστά σουτιέν και να αποφεύγει τα τακούνια όταν ταξιδεύει.
lindseypelas4 lindseypelas5 lindseypelas6 lindseypelas7
 NEWSBEAST.GR