Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16

Μπέζος «καρφώνει» Κουβέλη! «Ποτέ δεν ήμουν σύμφωνος με τη στήριξη σε Τσίπρα- Μας αιχμαλωτίζει το προεκλογικό ψέμα» (vid)

Δύο από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και σκηνοθέτες, ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης, μιλούν για την παράσταση, με την οποία ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα με το έργο του Αριστοφάνη, «Λυσιστράτη» και εξηγούν γιατί είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Στη συνέντευξή τους στη web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr μιλούν για όλα τα θέματα, με αναφορά στις επενδύσεις που δεν γίνονται, στις αμοιβές που δεν δίνονται, στην έλλειψη παιδείας,
ενώ σχολιάζουν την πολιτική κατάσταση της χώρας αλλά και τις προσωπικές τους επιλογές.
Ο Γιάννης Μπέζος επισημαίνει ότι «η ψήφος εμπεριέχει και την ευθύνη πως το διαχειρίζεσαι αυτό. Έτσι όπως έχει γίνει η πολιτική… ο πολίτης τι μπορεί να κάνει; Αυτό είναι ο πόλεμος».
Από την πλευρά του ο Πέτρος Φιλιππίδης τονίζει ότι: «Ο πόλεμος είναι στην τσέπη. Τις αξίες τις θυμόμαστε όταν δεν έχουμε λεφτά» Και οι δύο περιγράφουν τη σημασία της ψήφου και πως έχει χάσει τη δύναμή της.
Απαντάνε αν θα είναι υποψήφιοι και αν είναι οπαδοί κάποιας ομάδας. Παραδέχονται ότι δεν παίρνουν χρήματα για τις επαναλήψεις από τις τηλεοπτικές σειρές, στις οποίες συμμετείχαν και αποκαλύπτουν ότι ετοιμάζουν κάτι νέο για την τηλεόραση.
Εξάλλου, σε μια αποστροφή του λόγου του ο Γ. Μπέζος πως ποτέ δεν ήταν σύμφωνος με τη στήριξη του άλλοτε προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
/thecaller.gr