Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 1

Ο Σ.Θεοδωράκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Κεντροαριστερά [video]

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ανεβάζοντας τον αριθμό των υποψηφίων στους οκτώ.
«Τώρα ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα. Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού Κινήματος» λέει ο Σταύρος Θεοδωράκης στο βίντεο που ανέβασε στο youtube, μέσω του οποίου παρουσιάζει το σχέδιό του για την Κεντροαριστερά.
Ο κ. Θεοδωράκης, κατεβαίνοντας τα σκαλιά σε μία γειτονιά της Αθήνας ενώ πίσω του μία γυναίκα απλώνει ρούχα, αναφέρει ότι ξεκινά «αυτόν τον όμορφο προεκλογικό αγώνα» και υπόσχεται ότι μέχρι τον Νοέμβριο θα προσπαθήσει να περπατήσει όλους τους δρόμους της Αθήνας και τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.
«Το σχέδιό μου είναι απλό: Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα! Δουλειές και ίσες ευκαιρίες για όλους. Οι προτεραιότητες είναι χαρτογραφημένες: Οι εργαζόμενοι δεν είναι μηχανές είσπραξης φόρων. Το δημόσιο δεν είναι κομματικό λάφυρο. Οι νέοι δεν είναι είδος προς εξαγωγή» σημειώνει.
Δείτε το βίντεο