Σάββατο, Οκτωβρίου 28

Εντοπίστηκαν 112 ΛΑΘΡΟμετανάστες σε Λήμνο και Χίο -ο Τζερόνυμο συνεχίζει να ξύνει τ' αρχίδια του για το σχέδιο ισλαμοποίησης της Χριστιανικής μας χώρας

Συνελήφθησαν δύο διακινητές έτσι για τα μάτια που σε λίγο θα αφεθούν ελεύθεροι για να συνεχίσουν το έργο τους με τις ευχές των Τσιπροκαμμένων..

Συνεχίζονται οι αφίξεις λαθραίων στη χώρα μας, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο το λιμενικό και η FRONTEX εντόπισαν σκάφη ανοιχτά της Λήμνου και της Χίου, που μετέφεραν συνολικά 112 άτομα.



Το μεσημέρι της Παρασκευής ναυαγοσωστικό του λιμενικού που έκανε περιπολία βορειοδυτικά της Λήμνου εντόπισε ύποπτο ταχύπλοο. Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 41 πρόσφυγες ήταν κρυμμένοι στην καμπίνα του σκάφους. Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές.
Το πρωί του Σαββάτου, σκάφος της FRONTEX, που έκανε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης Χίου λέμβο με 71 πρόσφυγες. Επειτα από την ασφαλή περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου.
Πηγή