ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ! ΓΙΑΤΙ «ΑΜΟΛΥΣΑΤΕ» ελεύθερο τον Αλβανό, μετά 2 και μισό χρόνια, ενώ η ποινή του ήταν …24 ΧΡΟΝΙΑ ;;;

ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ...ΣΚΕΤΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ …»Σκόντο» και στους λήσταρχους.

O Αλβανός ληστής με το ‘καλάσνικοφ’, που το καλοκαίρι του 2014 μαζί με τρεις ακόμη ένοπλους συνεργούς του, εισέβαλαν σε κοσμηματοπωλείο στην καρδιά της Αρχαίας Ολυμπίας και πυροβολώντας στον αέρα άρπαξαν κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και μετρητά
αποφυλακίστηκε μετά από ΜΟΛΙΣ δυόμισι χρόνια κρατήσεως !!!…

Στην δίκη που γίνεται τον Μάϊο του 2016, ο 43χρονος Αλβανός καταδικάζεται σε 24 χρόνια κάθειρξη, τα οποία στο Εφετείο γίνονται 20….
Παράλληλα, υπήρχε άλλη μία καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για κλοπή. Τελικά, αν και θα έπρεπε σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστών ο Αλβανός ληστής να ΕΒΓΑΙΝΕ από τα “σίδερα” τον Νοέμβριο του 2035, έφυγε σαν κύριος τον Σεπτέμβριο του 2017 !

Ο συγκεκριμένος κακοποιός, αντί να βγει από τη φυλακή στις 13 Νοεμβρίου του 2035, έφυγε την 1η Σεπτεμβρίου του 2017 “συνέπεια ευεργετικού υπολογισμού 800 ημερών λόγω αναπηρίας, βάσει του νόμου 4322/2015 (σ.σ ο λεγόμενος νόμος Παρασκευόπουλου) και αναστολή του υπολοίπου της ποινής του”.
Οι πληροφορίες λένε ότι η αναπηρία του Αλβανού ληστή, προέκυψε από έναν τραυματισμό στο πόδι λόγω τροχαίου ατυχήματος λίγες ημέρες πριν συλληφθεί τον Νοέμβριο του 2014. Έτσι αντί να παραμείνει στη φυλακή για 20 χρόνια, βγήκε στα 2,5!
Οι μάχιμοι αστυνομικοί κάνουν λόγο για αποφυλάκιση ενός σκληρού κακοποιού που δεν διστάζει να βγάλει το καλάσνικοφ και να πυροβολήσει στο ψαχνό και ουσιαστικά είναι μία ακόμη από τις χιλιάδες περιπτώσεις περίεργων αποφυλακίσεων με χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.
Αποτέλεσμα είναι να αδειάσουν οι φυλακές και να γεμίσουν οι πόλεις με αλλοδαπούς κακοποιούς που αλλάζουν τα δεδομένα στον χάρτη της εγκληματικότητος.
Τουλάχιστον 12.590 κρατούμενοι αποφυλακίστηκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Εξ αυτών, περίπου σε περίπου 2.000 επιβλήθηκαν ποινές για κακουργηματικές πράξεις.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα υπέπεσαν σε νέες εγκληματικές πράξεις, σοβαρότερες από αυτές για τις οποίες είχαν καταδικαστεί, όπως ένας Γεωργιανός που εξέτιε ποινή πολυετούς κάθειρξης, αποφυλακίστηκε και σκότωσε 27χρονο κοσμηματοπώλη στη Θεσσαλονίκη.
“Πηγές” της Αστυνομίας κάνουν λόγο για την ανακυκλώσιμη εγκληματικότητα και την ανάδειξη μιας νέας μορφής παραβατικότητος που “κουμπώνει” στις διατάξεις του νόμου έτσι ώστε οι δράστες αν συλληφθούν, να κατηγορηθούν για αδικήματα που θα τους επιτρέπουν μετά από λίγους μήνες φυλακίσεως να βγουν και π ά λ ι ΕΞΩ…

https://hellasforce.com/