Σάββατο, Οκτωβρίου 14

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ βραβεύεται από τα αφεντικά του για το έργο του προδότη- πρωθυπουργού το 2009-2011 πουλώντας τους την Ελλάδα !

PAPANDREOU-1

Με το βραβείο ηγετικής προσφοράς θα τιμηθεί σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες, προκειμένου να συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA). Ο πρώην Πρωθυπουργός θα τιμηθεί για το έργο του ως πολιτικός και Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009-2011.

Στην ανακοίνωση του το ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει: Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.   Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνη