Τετάρτη, Οκτωβρίου 11

Ραχήλ Μακρή: «248 προδότες της Βουλής «άνοιξαν» την κερκόπορτα στον σουλτάνο για την αρπαγή της Θράκης

...και σε οργανώσεις Σκοπιανών και Τσάμηδων για τις διεκδικήσεις τους στα εδάφη και στις περιουσίες των Ελλήνων»...
248 Βουλευτές της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Ποτάμι, ψήφισαν την τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Θράκης» που κατατέθηκε αργά την νύχτα χωρίς προηγουμένως να έχει
συζητηθεί και επεξεργαστεί στην αρμόδια επιτροπή της βουλής και έγινε αποδεκτή από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο. 
Σύμφωνα με την τροπολογία, οι συλλογικοί φορείς που απευθύνθηκαν στα εθνικά δικαστήρια και η υπόθεσή τους απορρίφθηκε, έχουν δικαίωμα να καταθέσουν αίτημα για να εξεταστεί η ανάκληση της δικαστικής απόφασης, αν έχουν δικαιωθεί από το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
Με την προσθήκη σαν τροποποίηση, του δικαιώματος για την εξέταση της ανάκλησης της δικαστικής απόφασης με την επιφύλαξη των όρων και περιορισμών που προβλέπονται στις επιμέρους διατάξεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου περί προστασίας της εθνικής ασφάλειας, της δημόσιας τάξης. Ξέχασαν βέβαια να πουν στον ελληνικό λαό και τους κατοίκους της Θράκης, ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία όμως δεσμεύεται από το ΕΔΑΔ και στην περίπτωση της «Τουρκικής Ένωσης Θράκης» δεν ισχύει η απόρριψη του αιτήματος για λόγους Εθνικής ή Δημόσιας Ασφάλειας, διότι μας έχουν καταδικάσει.
Με απλά λόγια δηλαδή, 248 προδότες βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, ακύρωσαν τη Συνθήκη της Λωζάνης και άνοιξαν την κερκόπορτα αφήνοντας τον σουλτάνο να αρπάξει τη Θράκη.
Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουν στην Άγκυρα, να θεσμοποιήσει τις διεκδικήσεις της εντός της ελληνικής επικράτειας για συγκρότηση τουρκικών και όχι μουσουλμανικών μειονοτήτων στη Θράκη καταρχάς και στη συνέχεια, τις διακηρύξεις Νταβούτογλου στην Ισλαμική Συνδιάσκεψη και στα Δωδεκάνησα. 
Επίσης «ανοίγουν» την κερκόπορτα σε οργανώσεις τάχα Σλαβομακεδόνων, όπως το «Ουράνιο Τόξο», αλλά και Τσάμηδων να ισχυροποιήσουν μέσω Ευρώπης τις διεκδικήσεις τους στα εδάφη και στις περιουσίες των Ελλήνων, προωθώντας την πολυδιάσπαση και «καντονοποίηση» της χώρας». 
Το Μέτωπο Νίκης καλεί τον ΠτΔ να μην υπογράψει την τροπολογία, σε αντίθετη περίπτωση τον καθιστούμε υπεύθυνο για την εθνική προδοσία που συντελείται σε βάρος της Θράκης και σε βάρος της πατρίδος μας.
Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης

www.metoponikis.gr