Κυριακή, Οκτωβρίου 22

Ο.Υ.Α. Αποκαλύπτουμε το δολοφόνο της 32άχρονης Δώρας , που έχασε τη ζωή της μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών .

Μας ανησυχεί κάπως  η ¨καθυστέρηση  ¨ της  ΕΛ.ΑΣ να διαλευκάνει τη δολοφονία .
Ας βοηθήσουμε λοιπόν  λίγο  να ξεμπερδευτεί το κουβάρι .Πως ; Καλούμε την προανακριτική αρχή , να μην συμφωνήσει με τα παρακάτω .
Ο  πατέρας και η μητέρα του  νεκρού που επισκεπτόταν η Δώρα , ανέφεραν πως δεν ήξεραν την κοπέλα και ότι τη γνώρισαν στο κοιμητήριο, καθώς επισκεπτόταν κάθε μέρα το μνήμα του παιδιού τους.

Ο δράστης έδρασε μέσα σε νεκροταφείο , ημέρα , σε κοινή θέα , και χωρίς να λάβει ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης . Τούτο σημαίνει προχειρότητα και δράση εν θερμό παρά του ότι το θύμα πήγαινε  σχεδόν κάθε μέρα μετά τη δουλειά της, τα απογεύματα στον τάφο του “αρραβωνιαστικού της” .
Ο τρόπος του εγκλήματος δείχνει ότι ο δράστης είναι άτομο με ψυχικές διαταραχές  Ο δράστης φαίνεται να είχε πάθος και συνάμα μίσος για το θύμα του.
Είναι όμως έτσι ;
Η γυναίκα (ευρισκόμενη δίπλα στον τάφο του “αρραβωνιαστικού της”  που είχε σκοτωθεί σε εργατικό ατύχημα πριν 5 μήνες  ) κατά τις  πρώτες μαχαιριές που δέχθηκε, πάλεψε με τον δράστη καθώς το μπουφάν της ήταν πεταμένο και τα λουλούδια σκόρπια .Στην προσπάθειά της να ξεφύγει εκείνος-η την πρόλαβε και τη μαχαίρωσε πάλι.  Αυτή συνέχισε να τρέχει φώναξε ¨βοήθεια ¨  την άκουσε και την είδε κάποιος που κινήθηκε προς το μέρος της αλλά , όταν την πλησίασε, και πήγε να την πιάσει , εκείνη έπεσε κάτω. Εκεί που έπεσε, εκεί ξεψύχησε. Το μόνο που είπε  ακόμα ήταν  ,»βοήθεια» (υπήρχαν σταγόνες αίματος ανά δύο μέτρα )
Προφανώς ο δράστης δεν μπόρεσε να συγκροτήσει – ακινητοποιήσει την 32άχρονη και  έλαβε χώρα  μεγάλη πάλη .
Ερώτηση . Ο δράστης ήταν άνδρας ή γυναίκα ;
Στο νεκροταφείο βρίσκονταν 4-5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος. Τα κοιμητήρια συνήθως κατακλύζονται από γυναίκες. Η ώρα ήταν  17.30 απόγευμα , και η είσοδος  από την κεντρική πύλη κάποιου στο Β κοιμητήριο Δήμου Αθηναίων γινόταν εύκολα αντίληψη .
Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης , βρισκόταν ήδη μέσα στο νεκροταφείο όταν έφτασε η 32αχρονη . Εάν ήθελε να την σκοτώσει θα το έκανε πριν , χωρίς να γίνει αντιληπτός ή βραδινές ώρες .
Μήπως όμως ο  δράστης , ήθελε να ξέρει το θύμα , το γιατί την σκότωσε;
Ποιος λοιπόν θα μπορούσε να είχε πάει πριν στο νεκροταφείο ,  χωρίς να ξέρει πριν ότι θα πάει και το θύμα ; Γιατί είχε μεριμνήσει ο δράστης να  έχει μαχαίρι πάνω του;
Μόνο δύο πρόσωπα . Κάποιος που επίσης πονούσε για τον χαμό του νεκρού ή κάποιος που ¨έβαλε στο μάτι ¨ το θύμα .
Τι έγινε λοιπόν : Ο δράστης είδε το θύμα καθώς εκείνη πήγαινε στο Νεκροταφείο , γνώριζε ότι πάει στον τάφο του αρραβωνιαστικού της και αποφάσισε ¨εν θερμό ¨ να της επιτεθεί βρίσκοντας  «στα γρήγορα »το φονικό όπλο – μαχαίρι .
Είχαν περάσει όμως  5 μήνες από το θάνατο του αρραβωνιαστικού της , χρόνος αρκετός  για να αναδειχθούν  τυχόν διενέξεις εξαιτίας του θανάτου του . Διενέξεις δηλαδή μεταξύ του θύματος και κάποιου-ας που σχετιζόταν με τον αρραβωνιαστικό του θύματος .( να ξεκαθαριστεί εάν ήταν έγκυος )
Αυτό σημαίνει ( εάν  είναι έτσι )  ότι το κίνητρο του δράστη  δεν μπορεί να σχετίζεται με τον ¨αρραβωνιαστικό της¨ .Π.χ γυναίκα αντίζηλη που πίστευε ότι εξαιτίας της Δώρας , σκοτώθηκε – ¨έχασε¨ τον Γιάννη .
Τα τραύματα ωστόσο στο θύμα είναι τόσο βαθιά που χρειάζεται πολύ δυνατό χέρι για να γίνουν. Τούτο  συνήθως παραπέμπει σε άνδρα αλλά , και  σε εύσωμη γυναίκα το βάρος του χεριού της οποίας κατά το κτύπημα , προσθέτει ¨μεγάλη πίεση  ¨ και κάνει φονικότερη  την λάμα του μαχαιριού .
Ο μπροστινός τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί κάποιος πιο εύκολα να μπει και να βγει. Σύμφωνα με την περιγραφή εργαζόμενου στο Β’ Νεκροταφείο, κανείς δεν ακολούθησε την ελέγκτρια της εφορίας από το σημείο που μαχαιρώθηκε μέχρι το σημείο όπου τελικά έπεσε νεκρή.
Αυτό σημαίνει ότι και ο δράστης είχε επισκεφτεί το νεκροταφείο και είχε μάλιστα τον χρόνο να  παρατηρήσει  το χώρο . Είναι επίσης προφανές ότι ο δράστης μπήκε και βγήκε από το σημείο που το συρματόπλεγμα ήταν χαμηλό .
Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής.
Εν κατακλείδι.
Αποκλείεται το συμβόλαιο θανάτου , εξαιτίας της ιδιότητας της  θύματος . Αποκλείεται να δολοφονήθηκε από  άτομο που πρόσφατα απέρριψε για σχέση . Δεν ¨είχε στο μυαλό της  ¨ όπως φαίνεται να ¨δοθεί ¨ σε νέα σχέση  αφενός , αφετέρου ο δράστης δεν θα σκότωνε με αυτό τον τρόπο μέσα σε νεκροταφείο .
Το γεγονός ότι ο πατέρας του θύματος επιμένει  σε αυτό το προφανές , επιβεβαιώνει ότι το κίνητρο  δεν σχετίζεται  με τον ¨αρραβωνιαστικό του θύματος ¨.Το ότι  ο πατέρας και η μητέρα του  νεκρού που επισκεπτόταν η Δώρα , ανέφεραν πως δεν ήξεραν την κοπέλα και ότι τη γνώρισαν στο κοιμητήριο επιβεβαιώνει  επίσης ότι
.Αποκλείετε , να έχουμε να κάνουμε με έναν «μανιακό δολοφόνο», που μόλις ξεκίνησε το «έργο» του  .
Δεν αποκλείουμε μόνο το ενδεχόμενο κάποια άλλη καπέλα , να ενοχλούσε το ότι, η 32αχρονη συνέχιζε να έχει ¨ψυχική επαφή ¨ με τον νεκρό φίλο της  . Την ενοχλούσαν δηλαδή οι επαφές στον τάφο , κάτι που τελικά την ¨αρρώστησε ¨ ( γυναικεία αντιζηλία )
Όμως , μετά από 5 μήνες , το ενδεχόμενο αυτό σχεδόν αποκλείεται  , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ
ΑΠΛΑ !!
Έχουμε ληστεία με φόνο. Συγκεκριμένα , αρπαγή τσόντας , αντίσταση του θύματος , κτυπήματα διαφυγής του δράστη, φόβος αναγνώρισης και θανατηφόρα κτυπήματα .
 Ο δράστης της δολοφονίας της άτυχης Δώρας , είναι  ¨οπτικά ¨γνωστός στους εργαζόμενους του νεκροταφείου , όπερ σημαίνει ότι μπορούν να τον αναγνωρίσουν
Είναι νεαρός  25-30  , γύρω στα 1,85-1,90 , πολύ αδύνατος ,  σεσημασμένος για κλοπές  , χρήστης ναρκωτικών και έχει σχεδόν συνέχεια τσιγάρο στο στόμα του .
Ο δράστης είχε δει τουλάχιστον δυο φορές την 32αχρονη να επισκέπτεται το συγκεκριμένο σημείο, το οποίο σημαίνει ότι διέρχεται συχνά από τον δρόμο μπροστά από την είσοδο του νεκροταφείου , το οποίο με την σειρά του σημαίνει ότι διαμένει εκεί κοντά αφού ήταν απόγευμα .
Όποιος τον δει ή τον είδε  , ας ενημερώσει την Αστυνομία .
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com

 triklopodia.gr