Πέμπτη, Οκτωβρίου 5

Μητσοτάκης – 43 χρόνια ΝΔ: Ενώνουμε τους Έλληνες, ΔΕΝ κόβουμε τον παράνομο ΕΝΦΙΑ απλά μειώνουμε φόρους, ΕΝΦΙΑ


“Σήμερα, η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά. Αλλάζει, ανανεώνεται, εκσυγχρονίζει τη λειτουργία της, προσαρμόζεται στην εποχή της. Όπως οφείλει να κάνει κάθε ζωντανός πολιτικός οργανισμός. Και πάνω απ’ όλα, η Νέα Δημοκρατία ενώνει τους Έλληνες» τόνισε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η κατάσταση στη Ελλάδα σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο Μενίδι κατά τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής ενώ τόνισε πως «η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα των κ.κ. Τσίπρα και Καμμένου».
Αμφισβήτησε την «καθαρή έξοδο από τα μνημόνια», λέγοντας ότι εκείνοι που το λένε έχουν δεσμεύσει την χώρα με μεγάλα πρωτογενή πλεονάσματα και με μέτρα που θα επιβληθούν από το 2018 και μετά.
«Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι τους πιο αδύναμους δεν τους στηρίζεις με προσωρινά επιδόματα αλλά με νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν με την προσέλκυση επενδύσεων.
Τα εισοδήματα, συνέχισε, «τα ενισχύεις μειώνοντας τους φόρους και εμείς τους φόρους θα τους μειώσουμε, ξεκινώντας από τη μείωση του ΕΝΦΙΑ. Θα το πετύχουμε αυτό συμμαζεύοντας το κράτος».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι «σοβαρό κράτος δεν φτιάχνεις με ρουσφετολογικές προσλήψεις, το φτιάχνεις με αξιολόγηση και αξιοκρατία, με αξιολόγηση και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης». «Αυτοί που δεν θέλουν την αξιολόγηση είναι αυτοί που λουφάρουν, αλλά αυτοί είναι λίγοι».


ΠΗΓΗ