Η άπλυτη και άθεη Περιστέρα που σιχαινόταν καθώς έλεγε τις αμερικανιές, φόρεσε γόβες των 600 ευρώ, φόρεμα υψηλής ραπτικής του οίκου Gucci και πήγε στον Λευκό Οίκο...ας είναι καλά οι μαλάκες Έλληνες που πληρώνουν...

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΑ!!!
μπετυ 1

Mε γόβες των 590 ευρώ και γκαρνταρόμπα χιλιάδων ευρώ η Μπέτυ στας Αμέρικας!!!

Η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ντόνλαντ Τράμπ και τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση τους μπορεί να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, αλλά την παράσταση φαίνεται πώς έκλεψε η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα με το πανάκριβο ντύσιμό της, τα χτενίσματα της, τις γόβες της και τα λοιπά αξεσουάρ που στοιχίζουν μια ολόκληρη περιουσία..για να μπει στα σαλόνια του Λευκού Οίκου
στις συνεστιάσεις τις ημέρες που η κυβερνητική αποστολή έμεινε στην Ουάσιγκτον.
Ξεχώρισε μάλιστα το σύνολο που φορούσε η σύντροφος του Αριστερού Έλληνα πρωθυπουργού στη συνάντηση της με την σύζυγο του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάρεν Πενς, καθώς η Μελάνια Τραμπ, Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, απουσίαζε εκτός Ουάσινγκτον και βεβαίως τα παπούτσια Gianvito Rossi των 590 ευρώ που φορούσε.
Η κυριά Μπαζιάνα μάλιστα, από τις εμφανίσεις της Ουάσιγκτον φαίνεται πώς με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κουβάλησε και ολόκληρη γκαρνταρόμπα.Η Μπέττυ Μπαζιάνα διάλεξε κάθε φορά να φορά μονόχρωμο σύνολο ή φόρεμα. Έφθασε στο αεροδρόμιο με ένα μπεζ φόρεμα, ενώ στις επόμενες εμφανίσεις της επέλεξε δυο φορές τα λευκά, μια το μαύρο και μια το κόκκινο. Και μπορεί να έκανε 4 επίσημες διαφορετικές εμφανίσεις αλλά στις δυο απ΄αυτές φόρεσες τις ίδιες κομψές ψηλοτάκουνες γόβες. Ένα ζευγάρι με PVC διαφάνεια και ένα nude.
Και βεβαίως δεν θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πώς η σύντροφος του πρωθυπουργού έπρεπε να πάει στο Λευκό Οίκο με παπούτσια από την λαϊκή, αλλά όταν ο κόσμος πεινάει και πεθαίνει στην ψάθα δεν χάθηκε και ο κόσμος να μην περπατήσει στις μοκέτες του Λευκού Οίκου και του Blair House  η κυρία Μπαζιάνα με γόβες Gianvito Rossi. Αλλά όπως είπε και ο κ. Τσίπρας, «η Αριστερά ήρθε να τα αλλάξει όλα».