Παρασκευή, Οκτωβρίου 20

ΦΙΛΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ 67.000 € ΣΕ 7,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ 1.000 € ΠΙΣΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ...

     ...ΘΑ ... ΣΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για 1000 € ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ
...ΘΑ ... ΣΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ!!!

George Adalis B https://www.facebook.com/rsrc.php/v3/yr/r/AddoWzF5GYa.pngτσαντισμένος.
Ε, ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΘΗΚΕΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ 67.000 ΕΥΡΩ, ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ 1.000 ΠΙΣΩ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ... ΣΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ!!!
---
ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΝΑ (51) ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ έχασαν οι συνταξιούχοι στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι σήμερα (*)!!! 

Μεσοσταθμικά, οι μειώσεις στις συντάξεις ξεπέρασαν το 50% ! 
Από το 2010 που ξεκίνησαν τα ψαλίδια επί ΓΑΠ όταν κόπηκε σε ένα βράδυ η 13η και 14η σύνταξη (δώρα) όποιος κυβερνούσε έκοβε και κάτι! 
Αυτό σε συνδυασμό με την αύξηση τιμών σε διαρκή και μη διαρκή καταναλωτικά αγαθά, όχι απλά μείωσε στο μισό την αγοραστική τους δύναμη αλλά εξευτέλισε τους συνταξιούχους στην Ελλάδα!
ΕΙΚΟΣΙΤΡΕΙΣ (23) ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ από το 2010 με τις ΕΝΝΕΑ (9) από αυτές τις μειώσεις να γίνονται επί κυβερνήσεων του Αλέξη Τσίπρα! 
Μέχρι τις χήρες και τα ΑΜΕΑ είχε βάλει στο μάτι ο … κομουνιστής Κατρούγκαλος και διέλυσαν τους πάντες και τα πάντα!
Κι έρχονται τώρα τα κομματόσκυλα και πανηγυρίζουν, γιατί θα επιστρέψουν 1.000 ευρώ στους συνταξιούχους και προσδοκούν στην … ψήφο τους!

Σχετική εικόνα
Προσέξτε λοιπόν τι συνέβη με απλά λόγια:
Αν υποθέσουμε ότι ένας συνταξιούχος λάμβανε 1.400 ευρώ σύνταξη, με 50% ψαλίδι παίρνει τώρα 700 (απλοποιώ όσο γίνεται το παράδειγμα) . 
Πόσα ευρώ έχασε μέσα στην κρίση αυτός ο συνταξιούχος;
700ευρώ Χ 12μήνες Χ 8χρόνια = 67.200 ευρώ!
Δηλαδή ρε ανόητοι, πανηγυρίζετε γιατί αφού όλοι μαζί κατακλέψατε από τον μέσο συνταξιούχο 67.000 τώρα επιστρέφετε σε ορισμένους από αυτούς 1.000 ευρώ! 
Και στηρίζετε την πολιτική σας σε αυτό; 
Δίνετε δηλαδή (σε κάποιους) το ένα εξηκοστό έβδομο (1/67) που τους έχετε κλέψει και το θεωρείτε αυτό κατόρθωμα;
Ειδικά όταν ετοιμάζεστε να κάνετε άλλο κόλπο, γιατί αυτό της αύξησης στα φάρμακα του ΕΟΠΥΥ (που κάνατε το καλοκαίρι του 2015) δεν έπιασε; 
Kι ετοιμάζετε με ... άλλη μέθοδο να αρπάξετε από την τσέπη των συνταξιούχων ένα 50ρικο το μήνα για να καλύψετε την κομπίνα του 2015 με την αυξηση στην συμετοχή στον ΕΟΠΥΥ, που έκριναν παράνομη τα δικαστήρια; 
Που σημαίνει ότι μέσα σε 1,5 χρόνο θα του έχετε πάρει πάλι πίσω αυτό το χιλιάρικο; 
Δηλαδή ακόμα κι αυτό το … φιλοδώρημα σκοπεύετε να το πάρετε και πάλι πίσω και πανηγυρίζετε;
Συγγνώμη που θα σας το πω, ειδικά σε σας παλιοκοματόσκυλα, αλλά η αλητεία έχει όρια! 
Κι εσείς τα έχετε ξεπεράσει κατά πολύ!
Υ.Γ.
Αλ6, συγγνώμη για το ξεβράκωμα αλλά μόλις σε είδα δίπλα στον Τραμπ με έπιασε το ... επαναστατικό μου!!! Περαστικά...
---
(*) Για να μην χρειαστεί να ρίξουν ορισμένοι την μπάλα στην εξέδρα, τα στοιχεία τα βρήκα σε επίσημους οργανισμούς Συνταξιούχων και είναι δημόσια!


ΣΧΟΛΙΟ :  Οι κρατήσεις υπέρ του ΕΟΠΥΥ έγιναν με λάθος υπολογισμό, καθώς γίνονταν με βάση το ονομαστικό ποσό και όχι το καταβαλλόμενο ποσό σε βάθος 4,5 ετών. 
Αυτό αφορά περίπου σε 1.000.000 συνταξιούχους και όχι στο σύνολό τους!!!
Πολλοι συνταξιούχοι επιβαρύνονταν με 4% και από το 2015 με 6% υπέρ του ΕΟΠΥΥ με βάση την πλασματική και όχι την πραγματική τους σύνταξη.
Αυτό κρίθηκε απο δικαστήριο παράνομο και έτσι πρέπει να υπάρξουν επιστροφές, οι οποίες ανάλογα με το ποσό της σύνταξης μπορεί να φτάσουν ως και τα 3.000 €.