Πέμπτη, Οκτωβρίου 26

Ομάδα αναρχικών με την ονομασία Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF)-- ΣΦΑΧΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑ --« Θα σπάσουμε κρεοπωλεία, θα πυρπολήσουμε γουναράδικα, θα βανδαλίσουμε pet shops, Θα απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, θα σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς

Τώρα που έχουν την εξουσία και επίσημα θα δείτε πολλά: Αναρχικοί επιτέθηκαν σε κρεοπωλείο και απειλούν :«Θα σαπίσουμε στο ξύλο κρεοπώλες, ιδιοκτήτες pet shops και θα σπάσουμε μαγαζιά τους» Τώρα που έχουν την εξουσία και επίσημα οι κομμουνιστές θα δείτε πολλά., έγιναν και "φιλόζωοι" ξαφνικά ώστε να μην αφήσουν τα τελευταία μαγαζιά που έχουν μείνει τα κρεοπωλεία, και κάνουν ζημιά σε πολυεθνικές, διαβάζουμε :
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως..και τα «τάγματα εφόδου» των αντιεξουσιαστών δεν σταματάνε με τίποτα.Παράλληλα απειλούν: «Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπολήσουμε γουναράδικα,
να βανδαλίσουμε pet shops, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος».







Ομάδα αναρχικών με την ονομασία Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων (ALF), Αντισπισιστικός Πυρήνας Σφυροφόρων Καταδρομέων ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε κρεοπωλείο στην οδό Καλλιδρομίου το Σάββατο και παράλληλα απειλεί ιδιοκτήτες κρεοπωλείων, αλλά και pet shops.
Σε ανάρτησή τους σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου υποστηρίζουν πως «η πράξη μας αυτή είναι μία μικρή ανταπόδοση στη βία στην οποία συμμετέχει έμπρακτα κάθε κρεοπώλης. Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν "ζει από αυτό", εφόσον οι επιλογές του βασίζονται στην αντικειμενοποίηση και την εκμετάλλευση άλλων αισθανόμενων όντων».
Παράλληλα απειλούν: «Να σπάσουμε κρεοπωλεία, να πυρπομολήσουμε γουναράδικα, να βανδαλίσουμε pet shops, να απελευθερώσουμε έγκλειστα ζώα, να σαπίσουμε στο ξύλο κυνηγούς και σφαγείς, να δράσουμε με αντισπισιστική φαντασία και μαυροπράσινο σθένος». http://www.newsnowgr.com/article/1053768/anarxikoi-apeiloun-na-spasoun-kai-na-pyrpolisoun-kreopoleia-kai-pet-shops--tha-sapisoume-sto-xylo-kreopoles-kai-sfageis.html
Τα παραπάνω μπορεί να τα έχει γράψει εβραιοκομμουνιστης αντί για χρήσιμος ηλίθιος απλός κομμουνιστής !! το site του αντιεξουσιαστικού χώρου ! γράφουν .....ειναι μασονικό! και ανήκει στην διεθνές μασονία γιατι να το κρύψουμε? έχει σε κάθε χώρα αντίστοιχο site αναρχικών !
Μεταξύ άλλων πρέπει αν μείνουν μονο πολυεθνικές όποτε πρέπει να κλείσουν ολα τα μικρά μαγαζιά παντού, και αυτα περί "σωτηρίας των ζώων" ειναι οι γνώστες ύπουλες τακτικές τους!έναν γνωστό "φιλόζωο" που γυρίζει στα κανάλια, το καλοκαίρι τον έστειλαν δασκαλεμένο να υποστηρίξει οχι τα ζώα ως "φιλόζωος", αλλα κάποιον που σκότωσε γατί και τον διέσυραν στο facebook! το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει τις δίκες αναρτημένες οπως στο εξωτερικό, για δούμε αν ηταν δικός τους η στα αλήθεια σκότωσε γατιά και το έπαιζε αθώος! η στάση τους γενικά όλων ηταν ύποπτη υπέρ του! και το γεγονός οτι η μασονία που έτρεξε να τον υποστηρίξει, χρησιμοποιούσε τον "άδικο διασυρμό" για να πιέσει και άλλο το facebook να σαμποτάρει ανεξάρτητες ιστοσελίδες λέει πολλά!.
Ραβίνος: Στην Ελλάδα θα σφάζετε τα ζώα όπως θέλουμε εμείς!!έλεγε ο γνωστός ραβίνος, Μορδεχάι Φριζής, για την εβραϊκή σφαγή κοσέρ ή αλλιώς χαλάλ, όπως την ονομάζουν οι μουσουλμάνοι, σύμφωνα με την οποία τα ζώα σφαγιάζονται χωρίς αναισθησία και υποφέρουν. Είδατε κανένα αναρχικό να πει κάτι? μήπως κανένας "φιλόζωος" απο αυτούς που βγαίνουν απο εδώ και απο εκεί και κόπτονται για τα δικαιώματα των ζώων? φυσικά και οχι!..www.aetos