Κυριακή, Οκτωβρίου 1

Οικουμενική-Τζαμάϊκα στην Ελλάδα με αποπομπή Τσίπρα!!!

Σχετική εικόνα
Ποιοι βρίσκονται πίσω από το σχέδιο-blitzkrieg με κορύφωση τον Ιανουάριο του 2018...
Γράφει η Ιόλη Πιερίδη

Eνα σχέδιο-blitzkrieg  βρίσκεται σε εξέλιξη, την κορύφωση του οποίου θα την δούμε τον Ιανουάριο του 2018, με εκπαραθύρωση του Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία!..
Κολωνάκι Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017. 
Η όμορφη σύμβουλος της Πρεσβείας ισχυρής χώρας στην Αθήνα διαβεβαίωνε τον συνομιλητή της για την εγκυρότητα των πληροφοριών της.
Μάλιστα με διάθεση χιούμορ θα προσέθετε:
-Eτοιμασθείτε για την Ελληνική Τζαμάϊκα!
Ολο αυτό ο σημερινός πρωθυπουργός το αμέσως επόμενο διάστημα θα το αποκαλεί εκ νέου Η Συμμαχία των Προθύμων, στην οποία θα χρεώνει την ανατροπή της κυβέρνησής του σε συνεργασία με εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα και ξένες μυστικές υπηρεσίες. 
Η αποκάλυψη των σκευωρών θα είναι για τον πρωθυπουργό η γραμμή άμυνας και αντεπίθεσης. 
Ηδη κάποια από τα πρόσωπα των συνομωτών αχνοφαίνονται στο ημίφως.
Καθημερινά σχεδόν συγκεκριμένες ιστοσελίδες ρίχνουν λάδι στη φωτιά της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών οι μετοχές των οποίων δεινοπαθούν στο Χρηματιστήριο. 
Ποιοι είναι αυτοί που τζογάρουν τις τύχες της χώρας;
Και κυρίως γιατί το κάνουν; 
Η απάντηση κρύβεται στον κωδικό θαλασσοδάνεια
Τόσο οι κεντρικές τους επιχειρήσεις, όσο και τα μηντιακά παραρτήματά τους είναι τίγκα στα θαλασσοδάνεια. 
Εάν πέσουν οι τράπεζες οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ευελπιστούν ότι θα γλιτώσουν τα εκατοντάδες εκατομμύρια των θαλασσοδανείων τους.
Γιατί όμως οι χρεοκοπημένοι Ελληνες επιχειρηματίες με τις καταθέσεις στο εξωτερικό βρίσκουν πρόθυμους συνομιλητές σε παγκόσμια κέντρα εξουσίας όπως ο Λευκός Οίκος για παράδειγμα;
Η απάντηση είναι σοκαριστική: 
Mία νέα κρίση στην Ευρώπη με επίκεντρο την Ελλάδα θα έβγαζε από το κάδρο την επικίνδυνη για την παγκόσμια ειρήνη κρίση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρειο Κορέα. 
Αυτό είναι άλλωστε το παγκόσμιο παιγνίδι επιβίωσης: Στις μέρες μας η επικοινωνία αποτελεί στρατηγικό ατού στο οπλοστάσιο όσων διαχειρίζονται τις τύχες μας.
Αίφνης λοιπόν οι ελληνικές τράπεζες έχουν μπει στο στόχαστρο συγκεκριμένων συμφερόντων εντός και εκτός της χώρας. 
Συμφέροντα και δυνάμεις που δίνουν την εντύπωση ότι ενώ κόπτονται για την ανθεκτικότητα των ελληνικών τραπεζών δεν δίνουν δεκάρα για το εμπόριο ναρκωτικών, το λαθρεμπόριο πετρελαίου, το λεθρεμπόριο όπλων, το μαύρο εμπόριο έργων τέχνης και πάει λέγοντας.
Κάπως επιλεκτικές δεν είναι ευαισθησίες τόσο της κυβέρνησης των ΗΠΑ όσο και αντίστοιχων ισχυρών ευρωπαικών χωρών;
Μέσα σ΄αυτή τη ζούγκλα επιβίωσης η Ελλάδα λόγω διαφθοράς είναι τα τελευταία 7 χρόνια το ιδανικό παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή. Κάθε άλλο παρά τυχαία βρέθηκε και στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας στις ΗΠΑ.
Η Ελλάδα ως παράδειγμα διεφθαρμένου κράτους είναι πολύ βολική.
Μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω στους δανειστές της αλλά είναι χρήσιμο να υπάρχει σ΄αυτή την κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία 7 χρόνια, ή σε ακόμη χειρότερη.
Αυτές τις ανάγκες έρχεται να εξυπηρετήσει το σχέδιο-blitzkrieg  το οποίο περιλαμβάνει περισσότερη τρομοκράτηση των Ελληνων ακόμη και με εξαφάνιση από τα ράφια βασικών ειδών διατροφής στη καρδιά του χειμώνα.
Μετά από αιματοχυσία στους δρόμους των μεγάλων πόλεων  η κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας  θα είναι, για τον σοκαρισμένο λαό, μάνα εξ ουρανού. 
Οπως η επιστροφή του Καραμανλή από το Παρίσι.
Στην Οικουμενική Τζαμάϊκα θα συμμετέχουν η Φώφη Γεννηματά (πολύ δύσκολα θα διεξαχθούν εκλογές στην Κεντροαρστερά), ο Σταύρος, ο Κυριάκος, ο ΓΑΠ, ο Καραμανλής. 
Στο υπουργείο Οικονομικών γνωστός και έμπειρος τραπεζίτης.
Σύντομα θα γνωρίζουμε και το πρόσωπο του επικεφαλής.
Αυτό που δεν μπορούμε να μαντέψουμε είναι σε ποια κατάσταση θα βρει τη χώρα η Ανοιξη του 2018 κι αν θα έχει μείνει τίποτε όρθιο και χωρίς εθνικές απώλειες.
Πάντως το παιγνίδι με τις ελληνικές τράπεζες είναι πολύ βρώμικο και πολύ χρήσιμο στους συνομώτες...
Καλό θα είναι ο Τσίπρας προσωπικά να βγει μπροστά για την διάσωσή τους-παρότι οι συριζαίοι δεν έχουν λεφτά στις τράπεζες όπως ισχυρίστηκε στο παρελθόν. 
Στην προκειμένη περίπτωση η πολιτική του τύχη είναι σχεδόν ταυτισμένη με την τύχη των τραπεζών...
/shmantikanea.