Κυριακή, Οκτωβρίου 8

Να τι τρέμουν οι φονιάδες τρομοκράτες!

Είναι η Αδέσποτη κι Αδούλωτη Συρία... η κοσμική Συρία του Άσαντ... η Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου που σταμάτησε την "αραβική άνοιξη made in USA".
Οι μισθοφόροι αποκεφαλιστές της "πολιτισμένης" δύσης τρέμουν μπροστά σ' αυτά τα παιδάκια. Το μέλλον της Συρίας!
Σήμερα σε όλες τις πόλεις της Συρίας, στις πλατείες γιγαντοοθόνες για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Συρίας - Αυστραλίας για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου (Μόσχα 2018).
Δείτε αυτά τα...
παιδικά πρόσωπα  και σκεφθείτε τα παιδάκια που ήταν στο Χαλέπι όταν το είχαν καταλάβει οι φονιάδες, τα παιδάκια που περιμένουν τη λευτεριά στη Ράκα, στην Ιντλίμπ... Εκεί που απαγορεύεται στα παιδιά να δουν ή να παίξουν ποδόσφαιρο ακόμη και στις αλάνες... Αλλά η λευτεριά δεν θ' αργήσει κι εκεί!









Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου, Μόσχα 2018: Συρία - Αυστραλία 1 - 1. Ο επαναληπτικός στην Αυστραλία θα δώσει το εισιτήριο για τη Μόσχα...
Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που οι μισοί παίκτες της υπηρετούν θητεία και πολεμούν στην πρώτη γραμμή τους φονιάδες... που πήραν άδεια κληρωτού για να παίξουν στον αγώνα...
Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου χωρίς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές με ακριβά συμβόλαια κι άφθονο χρήμα...
Μια εθνική ομάδα ποδοσφαίρου μια χώρας που διανύει τον 7ο χρόνο πολέμου από μια χυδαία ιμπεριαλιστική επίθεση... ελπίζει στην πρόκριση κι έχει το δικαίωμα της ελπίδας! 
Στον επαναληπτικό αγώνα στην Αυστραλία θα έχει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της μεγάλης Συριακής κοινότητας μεταναστών... Μετανάστες από τις εποχές που κι οι Έλληνες πήγαν στη μακρινή Αυστραλία... Μια Συριακή παροικία που ακμάζει και είναι συνολικά στο πλευρό της μητέρας Πατρίδας και του προέδρου Άσαντ!
Ας τους ευχηθούμε καλή τύχη!

Από το σημερινό αγώνα: