Τετάρτη, Οκτωβρίου 4

Μουσιου τσιπρας επειδή δεν αναγνωρίζετε την ύπαρξη του Θεού,επίσκεψη στο άγιον όρος γιοκ !


Σχόλιο από Τρια πουλακια στην ανάρτηση :
Επίθεση Μαξίμου εναντίον Αγιορειτών: «Εδειξαν αχαριστία, το Αγιο Ορος και ειδικά τρία μοναστήρια ναρκοθετούν την αριστερή κυβέρνηση»
Σ αυτον τον τοπο κανεις δεν μιλαει σταρατα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.Φυσικα οι εξαιρεσεις βρισκονται εκτος βουλης και διαπλοκης.
Δυστυχως και η εκκλησια οπως πατροπαραδοτα συμβαινει,ειχε απο την αρχη των κοινωνικων ομαδων,στενη σχεση με την εξουσια.Ηταν ο αρχηγος της φυλης που με την φυσικη του δυναμη εξουσιαζε τα ορατα και ο μαγος που ηταν ο διαμεσος στα αορατα.

Ετσι ηταν παντα.Τωρα αν υπηρχε λιγη τσιπα και αξιοπρεπεια θα ελεγαν (οι της εκκλησιας) οτι, ξερετε μουσιου τσιπρας επειδη δεν αναγνωριζετε την υπαρξη του Θεου,επισκεψη στο αγιον ορος γιοκ.Και αφηστε τα περι απρεπειας και ελληνικης επικρατειας κλπ διοτι εδω ειναι Αβατον και αμα θελεις και εχεις τα κοτσια καταργησε το και μετα ελα να μας δεις.
Ετσι μιλαει ο Ιερεας που ο μοναδικος αρχηγος που αναγνωριζει και εχει μεσα στην καρδια του ειναι ο Θεος.Και οχι,ξερετε αυτην την εποχη απλωνουμε τραχανα και δεν αδειαζουμε για βιζιτες.Αλλα δυστυχως οι ιερεις που σκεφτονται ετσι δεν εχουν εξουσια.Οπως και οι πολιτικοι ανδρες που εχουν στην καρδια τους την πατριδα.και το εθνος βρισκονται μακραν εκτος βουλης.
Α ρε τσιπρα,ηθελα ναξερα,ανθρωποι σαν και σενα,τον κουλη,τον κατα-καμμενο,τον γιωργακη,τον σαμαρα,τον βενιζελο και ολη αυτην την μνημονιακη κουστωδια,τι σκατα εχετε μεσα σας? Τι γνωμη εχετε για τον εαυτο σας? Περι αυτοσεβασμου? Περι δειλιας? Περι καταντιας? Ποσο κοντα εισαι ρε αλεξακη σαν προσωπικοτητα με τον Τσε?Τοχεις σκεφτει ποτε?Ασε σου βαζω δυσκολα και μπορει να σου κατσει το φουα γκρα στον καταπιωνα σου.Σαν δε ντρεπεσε ρε.Αιντε να χαθεις….

 triklopodia.gr