Σάββατο, Οκτωβρίου 21

ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΥΛΗ....να πατε να ψηφισετε Γ.ΚΑΜΙΝΗ ,,,ειναι φιλος μας

Γραμμή στο σκληρό Μητσοτακισμό για ψήφο στον Γιώργο Καμίνη τον εκλεκτό του Κώστα Σημίτη. Είναι γνωστό από που ήρθαν οι ψήφοι που έκαναν αρχηγό τον Κ. Μητσοτάκη στη ΝΔ (εκτός από εκείνους τους 35.000 που ακόμη παραμένουν χωρίς ταυτότητα). Ήρθε η ώρα να γίνει η ανταλλαγή της χάρης.
Τρεις μόνο εβδομάδες μένουν μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, την Κυριακή που θα λάβει χώρα ο ..
πρώτος γύρος των εκλογών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας του κεντροαριστερού φορέα. Οι -εννέα, μετά την αποχώρηση Κωνσταντινόπουλου- υποψήφιοι αρχίζουν να κλιμακώνουν τις εμφανίσεις τους, διαπιστώνοντας, ωστόσο, πως το ενδιαφέρον των πολιτών έχει «ξεφουσκώσει».

Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο στην Πειραιώς. Εκεί το ενδιαφέρον είναι τεράστιο. Ζουν για να δουν το παλιό καλό ΠΑΣΟΚ του Κώστα Σημίτη να συγκυβερνά με τη μεταλλαγμένη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Άλλωστε είναι γνωστές οι προσωπικές εξαιρετικές σχέσεις του Κυριάκου με τον Κώστα από παλιά. Επιβεβαιώνονται καθημερινά από τις κοινές τους εμφανίσεις με κάθε ευκαιρία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την αμαρτωλή περίοδο των σκανδάλων του Χρηματιστηρίου, διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Επιχειρηματικών Συμμετοχών του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας! Ναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την εποχή που ο Κώστας Καραμανλής χαρακτήριζε τον Κώστα Σημίτη αρχιερέα της διαπλοκής, κατείχε κυβερνητική θέση στην Εθνική Τράπεζα (1999-2003) διαχειριζόμενος «κονδύλια ανάπτυξης» του ΠΑΣΟΚ και του Σημίτη. Προτού δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέβει ως βουλευτής της ΝΔ είχε υπηρετήσει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ σε θέση που δίνεται μόνο από ένα πρωθυπουργό. Από αυτόν τον πρωθυπουργό που την ίδια περίοδο «κέρδιζε» τις εκλογές του 2000 με τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Μην ξεχνιόμαστε, μιλάμε για τον Σημίτη των Swaps, των Ιμίων, των εξοπλισμών, του Χρηματιστηρίων, του Άκη, του Γιάννου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη, και… η λίστα θηριώδης.
Σημίτης και Μητσοτάκης πάνε πακέτο. Και κατά τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ με το νέο ΑΦΜ, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να αποδειχτεί αυτή η εξαιρετική σχέση.
«Ο Κεντροδεξιός»
http://fonaklas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_745.html