Παρασκευή, Οκτωβρίου 20

Απεβίωσε ο Παύλος Κοντέλλης ιδιοκτήτης της ομώνυμης εισαγωγικής εταιρείας


Με ανακοίνωσή της η εταιρεία Π.Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ ενημερώνει για το θάνατο του ιδρυτή της, Παύλου Κοντέλλη. Αναλυτικά αναφέρει: "Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας μας Παύλου Κοντέλλη ο οποίος έφυγε από κοντά μας σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017.

 
Ο Παύλος Κοντέλλης για περισσότερα από 60 χρόνια αγωνίστηκε για την ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας και το όνομά του ταυτίστηκε με τον εκσυγχρονισμό της εκμηχάνισης σε όλη την Ελληνική ύπαιθρο. Υπήρξε πρότυπο επιχειρηματία και εργοδότη και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλο τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας μας. Ήταν μεγάλο το ενδιαφέρον του για την εκπαίδευση στον τομέα της εκμηχάνισης και βοήθησε προς αυτή τη κατεύθυνση ποικιλοτρόπως τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Η κηδεία του Παύλου Κοντέλλη θα γίνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στις 2.00 μ.μ. από τον Ιερό Ναό των Αγίων Θεοδώρων του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών."

Η εταιρεία «Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ» έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την εισαγωγή, εμπορία και υποστήριξη γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων και επαγγελματικών οχημάτων, αντιπροσωπεύει δε μερικά από τα πιο γνωστά και μεγαλύτερα στον κόσμο εργοστάσια και έχει διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκμηχάνιση της ελληνικής γεωργίας. Ο κ. Κοντέλλης ήταν επίσης Πρόεδρος της εταιρείας TERRA A.E, που έχει έδρα τη Λάρισα, κατασκευάζει και διαθέτει γεωργικά παρελκόμενα μηχανήματα. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων μηχανημάτων και μέλος διοικητικών Συμβουλίων μεγάλων Οργανισμών και Επιχειρήσεων. Για πολλά χρόνια ήταν Αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής της Θεσσαλονίκης – ενός πρότυπου σχολείου γεωργικής εκπαίδευσης- και υπήρξε αρωγός και σε άλλα εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, δείχνοντας εμπράκτως την ευαισθησία του στον τομέα της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης, τις οποίες θεωρεί προϋποθέσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία.
 
  facebook