Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: «Η Μενεγάκη νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Προτιμώ την Κορομηλά, πιο ανθρώπινη...!»

Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: «Η Μενεγάκη νομίζει ότι τα ξέρει όλα. Προτιμώ την Κορομηλά!»
Η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου η γυναίκα που εισήγαγε στην Ελλάδα τον όρο της «τηλεκτριτικού» μίλησε στον Κεν Αλεξανδράτο και την εκπομπή Celebrity Life Game για όλους και για όλα.

Με τον εξαιρετικό της λόγο και την πάντα τεκμιριωμένη της άποψη άσκησε την κριτική της στα
πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, δίνοντας παράλληλα τις συμβουλές της. Αρχικά σύγκρινε το Nomads με το Survivor, εξηγώντας για ποιόν λόγο το πρώτο δεν σαρώνει σε τηλεθέαση.

«Το Nomads έχει ανταγωνισμό, που δεν είχε το Survivor. Έχει το Τατουάζ, έχει διάφορα», είπε συμπληρώνοντας πως: «Έχει πολλά απρόοπτα, έχει καταστάσεις που δεν τις ξέρεις και δεν τις περιμένεις και τα αγωνίσματα, είναι σίγουρα πολύ πιο δύσκολα».

Σε αντίθεση με το Κόκκινο Νυφικό, η κα Λυκιαρδοπούλου ξεχωρίζει το Τατουάζ, ενώ όσον αφορά τις εκπομπές που περνάει καλά είναι αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, της Φαίης Σκορδά και της Μαρίας Μπεκατώρου.

Όταν η κουβέντα φτάνει στο Survival secrets ωστόσο δεν κρυβει τη δυασαρέσκειά της. «Το Survival secrets δεν μπορώ να το δω ούτε για 2,5 δευτερόλεπτα. Είναι φτωχομπινεδιάρικο», δηλώνει. Θεωρεί ευτυχές το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εκτός τηλεόρασης και ξεκαθαρίζει πως δεν πιστεύει ότι θα την ξαναδούμε στην TV.

«Θεωρώ ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε παρουσιάστρια δεν θα τις ξαναδωθούν», αναφέρει. Ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη διαλέγει με τα χίλια την πρώτη. «Η Κορομηλά είχε ένα μεγάλο ατού… άκουγε. Η Ελένη Μενεγάκη νομίζει ότι τα ξέρει όλα».

Όσον αφορά την εκπομπή της Ελένης λέει: «Η εκπομπή έγινε και βαρετή. Το ότι έφυγε το πολύ τηλεμάρκετινγκ δεν σημαίνει ότι η εκπομπή θα καλυτέρευε. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει πράγματα. Νομίζω με αυτό που είδα φέτος ότι δεν μπορεί να αλλάξει πράγματα».