Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ... «ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ»



Μα, είναι δυνατόν όλοι στην πιάτσα να ασχολούνται μ' αυτό το καινούργιο φρούτο που ξεφύτρωσε από το πουθενά, την... αλλαγή φύλου; Μαγκιά του Σύριζα. Τα κατάφερε πάλι το στρατηγείο των συντρόφων.
Απόλυτος αποπροσανατολισμός! Τσίμπησαν τα κορόιδα της αντιπολίτευσης και για μία φορά ακόμα έγιναν νεροκουβαλητές στο παιχνίδι του Σύριζα.

Μία είναι η αγωνία του γκαιμπελικού σύριζα. Να δουλεύει επικοινωνιακά με στόχο να περνάει το μήνυμα ότι δεν είμαστε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ότι δεν έχουμε σχέση μ’ αυτά τα αστικά κόμματα. Ότι είμασταν και είμαστε αριστεροί.
Επόμενο να προσπαθεί να κάνει άσπρο το μαύρο το επιτελείο του Σύριζα, διότι στην πράξη η κυβέρνηση του είναι πιο μνημονιακή. Πιο φοροεισπρακτική. Και γιατί προσπαθεί να δώσει εξετάσεις ως κυβέρνηση καπιταλιστικού τύπου, ποντάροντας στις... επενδύσεις και στην ανάπτυξη της οικονομίας με τις ιδιωτικές εταιρίες.
Πώς, λοιπόν, να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ο Σύριζα και να πείσει ότι είναι… αριστερός, προοδευτικός, ότι έχει ιδεολογία, αρχές, αξίες, ιδέες, οράματα, όλα αυτά τα άδεια μύδια;
Στην Ελλάδα όπου ακόμα η Εκκλησία έχει λόγο επί παντού επιστητού, μόνον ένα αριστερό κόμμα θα παρουσίαζε πρόταση νόμου για την αλλαγή του φύλου. Άρα! Είναι πράγματι... αριστερό κόμμα ο Σύριζα, αφού βρίσκεται σε αντιπαράθεση με την Εκκλησία και την συντηρητική πολιτική παράταξη. Μπίγκο!
apodytiriakias.gr