Δευτέρα, Οκτωβρίου 16

ΚΟΥΛΗ γιατι δεν πας να γινεις αρχηγος στο ΠΑΣΟΚ...κανεις συμβουλους σου ΟΛΑ τα στελεχη του ΠΑΣΟΚ..οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ δεν σου κανουν?

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ καθολου?Εκανες την ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΔΟΥΚΟΥ εναν απο τους δηθεν 12 σοφους που θα γραψουν το προγραμμα της Ν.Δ ..Η κυρια ηταν διευθυντρια του υπουργου του ΠΑΣΟΚ Γιαννη ΜΑΝΙΑΤΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τις ευχαριστιες του υπουργου ΜΑΝΙΑΤΗ προς την Α.ΣΔΟΥΚΟΥ!!!



Το γεγονός ότι ένα από τα πρόσωπα της δωδεκαμελούς ομάδας των Συμβούλων, που χθες
ανακοινώθηκαν από τη ΝΔ ότι θα «..συμβάλλουν στη διαμόρφωση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας και των θέσεων της» και τα οποία ο πρόεδρος της ΝΔ ευχαρίστησε ιδιαίτερα «για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκλησή του να βοηθήσουν ώστε να διαμορφώσουμε, όλοι μαζί, το σχέδιο για την οριστική έξοδο της χώρας μας από την κρίση», υπήρξε πριν λίγα χρόνια Διευθύντρια του Υπουργού ΠΕ.Κ.Α Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος σήμερα είναι υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, ΔΗ.ΣΥ. κλπ, από μόνο του δεν λέει κάτι, ούτε είναι κατ’ ανάγκη κακό.
Το γεγονός όμως ότι στο βιογραφικό του εν λόγω προσώπου, που συνοδεύει την ανακοίνωση της ΝΔ, (https://nd.gr/…/dilosi-toy-proedroy-tis-nd-k-kyriakoy-mitso…), αποκρύπτεται αυτή η ιδιότητα, που μάλλον είναι και η πιο σημαντική της διαδρομής του και αντικαθίσταται από τον τίτλο «Νομικός Σύμβουλος» κάποιου Υπουργού ΠΕ.ΚΑ., γεννά ερωτήματα.
Αν το βιογραφικό της κ. Αλεξάνδρας Σδούκου αναρτήθηκε από τα αρμόδια στελέχη της ΝΔ, όπως δόθηκε από την ίδια, χωρίς – καλόπιστα - να ελεγχθεί και αξιολογηθεί, τότε η ΝΔ θα πρέπει τουλάχιστον να ζητήσει εξηγήσεις από την κ. Σδούκου. Αν έγινε σε γνώση και των αρμόδιων στελεχών, για λόγους που προφανώς τα ίδια και η κ. Σδούκου γνωρίζουν, τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει μια τιτάνια μάχη, που πολλές φορές μοιάζει μοναχική, για να εκσυγχρονίσει τη ΝΔ και τη χώρα στη συνέχεια. Πασχίζει να συνάψει μια «Συμφωνία Αλήθειας» με τους πολίτες και να τους κάνει συμμέτοχους στην προσπάθειά του, για να απαλλαγεί ο τόπος από την καταστροφική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Έχει θέσει τη διαφάνεια, τη διαβούλευση, την αξιολόγηση και τις διαδρομές, όπως αυτές αποτυπώνονται στα βιογραφικά, πολλών καινούριων και νέων προσώπων, ως βασικά προαπαιτούμενα για την επιλογή τους, προκειμένου να συνδράμουν την κοινή προσπάθεια.
Τους τοποθετεί μάλιστα δίπλα του ως πρόσωπα που «έρχονται για να ικανοποιήσουν το αίτημα της κοινωνίας για ανανέωση της πολιτικής και να σχεδιάσουμε μαζί τους τις απαντήσεις στα πραγματικά προβλήματα.»
Όταν όμως ζητάς -και πολύ καλά κάνεις- απολύσεις υπαλλήλων, γιατί διορίστηκαν για να υπηρετήσουν τους πολίτες στο δημόσιο, με πλαστά απολυτήρια γυμνασίου και πτυχία, πώς αποδέχεσαι στελέχη με μισοαληθή βιογραφικά, να διαμορφώσουν τις προτάσεις για τις ζωές των ανθρώπων αύριο;
Η άποψη μου είναι, πως όσοι έχουν συμμετοχή σε πρακτικές –καμώματα θα τις χαρακτήριζα- σαν αυτές που περιγράφονται στο παράδειγμα της κ. Σδούκου, κάνουν μεγάλο κακό στην ηγεσία της ΝΔ και υπονομεύουν, εκ των έσω, τις προσπάθειές της για αλλαγή πορείας της χώρας…


 http://fonaklas.blogspot.gr/2017/10/blog-post_843.html#more