Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Τα πάντα για τη διατήρηση της βουλευτικής καρέκλας

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ....

Αρχικά σνόμπαρε τη Φώφη και την ενότητα των δυνάμεων της κεντροαριστεράς και όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν απαγορευτικό εισόδου, έγινε θιασώτης..


Πέρυσι ο Σταύρος Θεοδωράκης ήλπιζε ακόμη ότι θα μπορούσε να φρενάρει την κατηφόρα που έχει πάρει το Ποτάμι και αντιστεκόταν στις πιέσεις της Φώφης Γεννηματά… Φέτος που κατάλαβε ότι η καριέρα του ως πολιτικός κινδυνεύει να λήξει άδοξα, αφού μετά βίας στις δημοσκοπήσεις το Ποτάμι συγκεντρώνει 1,5% με 2%… άρχισε να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι για να ξαναγίνει βουλευτής εξαρτάται αποκλειστικά από την πρόεδρο της ΔΗΣΥ! Κατά τα άλλα ο Τσίπρας και ο Καμμένος δίνουν τα πάντα για να κρατήσουν τις καρέκλες τους!
Από κει λοιπόν που σνόμπαρε την ενότητα των δυνάμεων της κεντροαριστεράς, για την ακρίβεια εμφανίζει αλλεργία στον όρο «αριστερά», προτιμώντας να μιλά για «κέντρο»… Ξαφνικά ξέχασε τα περί παλιών και φθαρμένων προσώπων και κομμάτων, τα περί επαγγελματιών της πολιτικής… Και έγινε θιασώτης της ενότητας και της ίδρυσης νέου φορέα!
Ωστόσο πέρα από το αυτονόητο, δηλαδή ότι προτίμησε να συμπορευθεί με τη Φώφη, ως τη μόνη σίγουρη λύση για να ξαναμπεί στη Βουλή… Κι ας μην πιστεύει ούτε στο πρόσωπο της ούτε στην προσπάθεια της… Αγγίζει τα όρια του γραφικού ο τρόπος που πολιτεύεται… κυρίως όμως η επιμονή να μιλάει για ιδέες και προτάσεις που οι πολίτες έκριναν και τις καταψήφισαν! Διότι αυτά που παρουσιάζει ως δήθεν ρηξικέλευθα ή πρωτοπόρα είναι οι ίδιες θολούρες που έλεγε ως Ποτάμι και οι πολίτες του γύρισαν την πλάτη!
Παρόλα αυτά επιμένει να λέει τα ίδια, εμπλουτισμένα μάλιστα με την πρόταση για συνεργασία με τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Συμπερασματικά: αν αυτό δεν λέγεται καιροσκοπισμός και πρεμούρα για τη διατήρηση της καρέκλας τότε πώς λέγεται;
http://www.enimerosi24.gr/166321/166321/