Δευτέρα, Οκτωβρίου 9

Συντρόφια μου αλήτες πουλιά...

Ο Μαδούρο ευχαρίστησε τον Πούτιν για την «υποστήριξη»
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο, επισήμανε την αποκατάσταση του διαλόγου στην οποία προέβη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας με τους πολιτικούς του αντιπάλους, ενώ εκείνος ευχαρίστησε τον Πούτιν για την υποστήριξη του σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ραμα  χερι
«Βλέπουμε ότι η Βενεζουέλα περνάει μια δύσκολη περίοδο. Η εντύπωση που αποκομίζω είναι ότι εσείς καταφέρατε παρόλα αυτά να έχετε κάποιον διάλογο με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που σας αντιμάχονται», δήλωσε ο Πούτιν. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Μαδούρο για την παρουσία του στο διεθνές ενεργειακό φόρουμ “Russia Energy Week 2017” που πραγματοποιείται στην Μόσχα, λέγοντας τα εξής: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας βλέπουμε και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε επειδή συμμετέχετε σε την διεθνή αυτή διοργάνωση, κάτι που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους της παγκόσμιας οικονομίας».

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Και σε πολιτικό και σε διπλωματικό επίπεδο στις δύσκολες στιγμές, τις οποίες ξεπερνάμε», είπε από την πλευρά του ο Μαδούρο .....
proto thema

Όπως κάποιοι γίνονται μηχανικοί, υδραυλικοί ή τσαγκάρηδες για να επιβιώσουν, έτσι και οι σταλινικοί γίνονται "επαναστάτες". Ενώ, ως φανατικά μέλη δογματικών μηχανισμών, είναι λάτρεις της εξουσίας, για βιοποριστικούς λόγους μαθαίνουν να την "απειλούν", αλλά και να την "υπηρετούν". Αυτά τα χαρακτηριστικά των σταλινικών βολεύουν το σύστημα και γι' αυτό τους "προτιμά". Οι λαοί εύκολα παρασύρονται, γιατί εντυπωσιάζονται από την "εμπειρία" των επαγγελματιών. Εντυπωσιάζονται από τις συνωμοτικές τους γνώσεις. Εντυπωσιάζονται από τη "γενναιότητά" τους.
Αποτέλεσμα εικόνας για μαδούρο χερι

Αυτό, το οποίο δεν γνωρίζουν για όλους αυτούς, είναι ότι τα πάντα είναι "στημένα". Αυτό, το οποίο δεν γνωρίζουν, είναι ότι ο "φωτισμένος" επαναστάτης —που "δείχνει" τους ένστολους εχθρούς του λαού—, ο "θερμοκέφαλος" οπαδός του —ο οποίος θα επιτεθεί με καδρόνια στην αστυνομία— και ο χωροφύλακας "απέναντι", ανήκουν στην ίδια συμμορία των ίδιων αφεντικών. Ακόμα δηλαδή και οι ψευδογενναιότητες των σταλινικών "επαναστατών" είναι πάντα προσυμφωνημένες. Αυτός, ο οποίος κάνει τον ήρωα το πρωί στους δρόμους, το έχει παζαρέψει την προηγούμενη νύχτα σε κάποιο γραφείο της εξουσίας. Αυτό, το οποίο για έναν απλό δημοκράτη πολίτη θα σήμαινε οικονομική καταστροφή, βασανισμό και φυλάκιση, για τον σταλινικό "επαναστάτη" γίνεται θεατρική "παράσταση", η οποία θα εξελιχθεί σε "επένδυση".

Δεν υπάρχει "επαναστάτης" ή δυνάμει "επαναστάτης", ο οποίος να μην προστατεύεται από την κρατική ασφάλεια. Δε υπάρχει "επαναστάτης", που να μην έχει δικό του φάκελο στην κρατική ασφάλεια. Δεν υπάρχει "επαναστάτης", που να μην έχει συμπληρώσει ο ίδιος φακέλους άλλων πολιτών. Αυτό είναι το παιχνίδι και από αυτήν τη βάση ξεκινάει …Τη βάση του αλληλοεκβιασμού, για να υπάρχουν εγγυήσεις καί από τις δύο πλευρές. Μια εκ του ασφαλούς επένδυση, γιατί ένας γνήσιος σταλινικός, πριν γίνει "επαναστάτης", ξεκινάει από χαφιές της κρατικής ασφάλειας.
Σχετική εικόνα 
Αυτό τον κάνει επιθυμητό από την εξουσία, εφόσον είναι εκβιάσιμος από αυτήν. Αν παρακούσει τις εντολές της, μπορεί να τον κάψει. Η εξουσία τούς "φτιάχνει" και η ίδια μπορεί να τους καταστρέψει. Γι' αυτόν τον λόγο προτιμά τα "προϊόντα" των σταλινικών "θερμοκηπίων". Τη βολεύουν τα χαρακτηριστικά τους. Τη βολεύει η κομματική εκπαίδευση και η νοοτροπία τους. Μια νοοτροπία, η οποία τους κάνει να βλέπουν τους υπόλοιπους ανθρώπους σαν "υποζύγια" των δικών τους φιλοδοξιών …Υποζύγια, όπως έβλεπαν οι "πατέρες" τους τούς δουλοπάροικους των στεπών της Ρωσίας.

Για τους σταλινικούς είναι κάτι παραπάνω από φυσικό να προδώσουν αυτά τα "ζώα", για να βολευτούν οι ίδιοι. Πάντα έχουν την ιδεολογική δικαιολογία γι' αυτήν την προδοσία. Ποτέ δεν φταίνε αυτοί. Πάντα φταίνε οι "αντεπαναστάτες". Όποιος διαφωνεί μαζί τους είναι "αντεπαναστάτης". Όποιος δεν δέχεται να χαφιεδίζει για λογαριασμό τους, είναι "αντεπαναστάτης". Ακόμα κι αυτός, ο οποίος πεινάει, πρέπει να τους προσκυνά, γιατί διαφορετικά θα εμφανιστεί σαν "αντεπαναστάτης" …Απλά σταλινικά πράγματα. Πρώτα περνάει ο "φωτισμένος" ηγέτης το χάσμα της φτώχειας και κατόπιν ακολουθεί το "κοπάδι". Αν δεν φτάσει η "λεία" για όλο το κοπάδι, δεν φταίνε οι "φωτισμένοι", αλλά το κοπάδι, που είναι μεγάλο. Αυτοί "έσωσαν" όσους μπορούσαν να σώσουν, οι οποίοι κατά σύμπτωση είναι ομοϊδεάτες τους. Οι υπόλοιποι θα περιμένουν …για κάποια "μετά θάνατον" ανταμοιβή.

Οι υπόλοιποι θα περιμένουν …για κάποια "μετά θάνατον" ανταμοιβή.

Οι υπόλοιποι θα περιμένουν …για κάποια "μετά θάνατον" ανταμοιβή.

Οι υπόλοιποι θα περιμένουν …για κάποια "μετά θάνατον" ανταμοιβή........

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ γελια

Περισσότερα στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/01/blog-post_27.html
http://perimajestic.blogspot.gr