Πέμπτη, Οκτωβρίου 12

Σε έξι μήνες αρχηγός της ΝΔ θα είναι ο Άδωνις

Αρθρογράφος
Έχει πάρει φόρα και λέει τα πράγματα με το σωστό τους όνομα, γεγονός που ξετρελαίνει τους νεοδημοκράτες…
Ούτε έναν εκπρόσωπό του, της προκοπής, δεν μπορεί να βρει ο Κυριάκος!
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ κάθε μέρα που περνάει κάνει και ένα νέο λάθος και η αξιοπιστία του βρίσκεται πλέον χαμηλά, σύμφωνα με εκτιμήσεις, φίλων και εχθρών.
ΟΙ μεν εχθροί του τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους, οι δε «φίλοι» του, έχοντας πλέον διαπιστώσει ότι ο «μικρός», είναι άχρηστος και
ανίκανος ψάχνουν να βρουν με ποιον νέο άνθρωπο, δυνατό και πειστικό στους οπαδούς τους, να τον αντικαταστήσουν.
Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ προχθές έκανε δύο τεράστια λάθη, που σίγουρα, σύντομα θα τα πληρώσει.
ΠΡΩΤΟΝ άλλαξε τον Κικίλια – για τρίτη φορά μέσα σ΄ ένα χρόνο, αλλάζει εκπρόσωπό του – και τον αντικατέστησε με την Μαρία Σπυράκη, η οποία το μισό χρόνο της κάθε μέρα θα τον ξοδεύει στις Βρυξέλλες και τον άλλο μισό, κάθε μέρα θα παριστάνει τον εκπρόσωπο του κόμματός στην Αθήνα.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ αυτό; Σημαίνει ότι ο Κυριάκος έχει τόσα πολλά στελέχη στη διάθεσή του, ώστε δεν βρήκε ένα ικανό άνθρωπο για εκπρόσωπο της ΝΔ και αναγκάστηκε να τοποθετήσει σε μια τόσο κρίσιμη θέση, την πολιτική συντάκτρια του ALTER και του MEGA(!!!) και μάλιστα «παρτ τάιμ», δηλαδή, μισή μέρα θα κάνει την Ευρωβουλευτίνα στις Βρυξέλλες όπου έχει εκλεγεί και την άλλη μισή θα δουλεύει στην Αθήνα για να βοηθήσει τον Κυριάκο!
ΜΕΤΑ από αυτό φαντάζεστε τι έχει να συμβεί, έτσι και γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης; Θα ψάχνει για κατάλληλους υπουργούς, τραπεζίτες και μεγαλοστελέχη του Δημόσιου τομέα και δεν θα βρίσκει τίποτε.
ΕΤΣΙ θα υποχρεωθεί να δίνει 2 ή 3 υπουργεία σε κάθε φίλο του!..
ΚΑΙ ερχόμαστε τώρα στην άλλη ΠΑΤΑΤΑ του Κυριάκου με τον Άδωνι, τον οποίον ο αρχηγός της ΝΔ ΕΚΟΨΕ από Τομεάρχη του υπουργείου Εθνικής Αμύνης και έβαλε στη θέση του τον αποτυχημένο κατά την άποψή του, - άποψη με την οποία εμείς διαφωνούμε ριζικά - Βασ. Κικίλια, τον οποίον ο ίδιος είχε κόψει 5 λεπτά προηγουμένως σαν άχρηστο και έβαλε στη θέση του μια… τηλεπερσόνα!
ΓΡΑΨΤΕ το και θα μας θυμηθείτε, τον ύπουλο πόλεμο που έχει κηρύξει ο Κυριάκος με το ΑΧΡΗΣΤΟ και ΣΑΠΙΟ επιτελείο του, - για να μην προχωρήσουμε πιο κάτω – θα το πληρώσει ακριβά.
ΣΥΝΤΟΜΑ, πολύ σύντομα στην καρέκλα του Κυριάκου θα κάθεται ο Άδωνις.
ΑΥΤΗ τη στιγμή ο κόσμος της ΝΔ τον μόνο που σέβεται και θεωρεί κατάλληλο για αρχηγό είναι ο Άδωνις…
Κ