Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

Για τα ψυχολογικά του Φρούλη νομοθετούν

Η θετική ψήφος των συριζαίων, πασόκων, ποταμίσιων και η Ν.Δ. που κάνει την πάπια απέδειξαν για άλλη μία φορά πως οι εκλογές στην αστική δημοκρατία είναι μια ποσοτική και όχι μια ποιοτική διαδικασία. Ενας δεκαπεντάχρονος δεν μπορεί να ψηφίσει, να αγοράσει αλκοόλ, να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα σε οτιδήποτε άλλο, αλλά θα μπορεί να αλλάξει, στα χαρτιά, φύλο.


Η νομοθετική ρύθμιση αφορά σίγουρα ελάχιστους, οι οποίοι, αντί να πάνε στον ψυχίατρο, θα «λύνουν» το πρόβλημά τους με δήλωση στο Πρωτοδικείο και θα μπορούν αργότερα να... αλλάξουν γνώμη. Ανατομικά άντρας σήμερα Μπάμπης και ύστερα από τρία χρόνια Γενοβέφα, και αργότερα ποιος ξέρει τι; Π.χ. παγόνι. Εάν, μάλιστα, δεις ορισμένους από τους στρατευμένους υποστηρικτές και υποστηρίκτριες του ζέοντος αυτού ζητήματος, που φλόγιζε τα στήθη του Εθνους από την Αρχαιότητα και την Εθνεγερσία ως σήμερα, είναι φανερό πως οι σαλεμένοι και οι ψυχάκηδες έχουν πιάσει τις πρώτες θέσεις στην επικοινωνία, επισείοντας τη λερή συκοφαντία του «φασίστα», σε όποιον/α δεν συγκατανεύει σε αυτό το ρεσιτάλ παρακμιακής θλίψης.

Ο πολιτισμικός μαρξισμός, με τη με το «έτσι θέλω» επιβολή του, είναι σαν να ανάδεψε τον πάτο του βούρκου και βγήκαν στον αφρό σάπια κουφάρια και σκουπίδια. Δεν μας φτάνει η φτώχεια, δεν μας φτάνει η ανεργία, η αβεβαιότητα, έχουμε και τους παλαβούς δικαιωματιστές που θέλουν να ντύσουν τη μνημονιακή μιζέρια στα ροζ και με στρας.
Κι όλο αυτό με πίεση και επιδότηση από τη διεφθαρμένη και παρακμιακή ψευτοελίτ της Ε.Ε., την οποία οφείλει κάθε πατριώτης να αμφισβητήσει, διότι εκτός από την οικονομία μας βλάπτει και την εθνική μας ταυτότητα και την ψυχική υγεία της κοινωνίας μας.
Την πιο τεκμηριωμένη θέση, σε αντίθεση με την ψοφοδεή και πολιτικάντικη στάση της Ν.Δ., την είχε το ΚΚΕ και εύγε του, ενώ αποχώρησαν η Χ.Α. και ο Λεβέντης. Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ τόλμησε να αμφισβητήσει ευθέως, να αρνηθεί το ψευδοεπιστημονικό κατασκεύασμα του «κοινωνικού φύλου». Μόνο βιολογικό φύλο υπάρχει και οτιδήποτε άλλο είναι από προσωπικά γούστα και προτιμήσεις έως παρεκκλίσεις ή και βαριές διαταραχές.
Τίποτα, όμως, από αυτά δεν είναι «φύλο», ούτε οι προσωπικές προτιμήσεις επί της κλίνης ούτε οι ψυχολογικές διαταραχές. Οι προτιμήσεις και οι επιλογές αφορούν μόνον την προσωπική ζωή κάθε ανθρώπου και για τις τυχόν διαταραχές αρμόδιοι είναι οι γιατροί.
Δεν αποτελεί δικαίωμα να «κατοχυρώσω» ότι είμαι κάτι που δεν είμαι. Τότε να έχουν και κοντοί το δικαίωμα να δηλώνουν το ύψος που αισθάνονται ότι είναι. Δεν έχετε όλοι συναντήσει κοντούς με συμπεριφορά ψηλού; Κι οι μελαχρινές και μαυρομάτες να δηλώνουν, άμα τους κάνει κέφι, ξανθιές και γαλανομάτες και φυσικά τουλάχιστον 1,80 ύψος.

Αυτός καθεαυτός ο νόμος αφορά ελάχιστους. Η επίθεση όμως του πολιτισμικού μαρξισμού, με πίεση από την Ε.Ε., εναντίον του Ελληνικού Τρόπου, εναντίον της κοινής λογικής, της οικογένειας, του Εθνικού Σχολείου, της Πατρίδας, της παράδοσης, της ιστορικής συνέχειας και της ταυτότητάς μας μάς αφορά όλους. Καρικατούρες ανθρώπων, με ανύπαρκτη πνευματική, επιστημονική, κοινωνική προσφορά κατακλύζουν τα ΜΜΕ και όχι μόνον προβάλλονται ως πρότυπα, ξιφουλκώντας κατά ενός ανύπαρκτου «ρατσισμού», αλλά καθυβρίζουν κάθε αντίθετη λογική φωνή.

Στα σχολεία η προπαγάνδα, όχι υπέρ της ανοχής, αλλά υπέρ της διαστροφής, δίνει και παίρνει, προκαλώντας τουλάχιστον σύγχυση στις νεανικές ψυχές, κουρελιάζοντας το άρθρο 16 του Συντάγματος που επιτάσσει ως βασική αποστολή της Παιδείας την εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση. Ο δε επίμονος, ολοκληρωτικός και βαθιά αντιεπιστημονικός τρόπος που γίνεται αυτή η προπαγάνδα δημιουργεί ήδη μια οργή αντίδρασης, αφού κυριολεκτικά μας τα έχουν κάνει κουδούνια, λες και το κύριο πρόβλημα της κοινωνίας είναι οι μουσουλμάνοι μουσαφιραίοι ή π.χ. οι τρανς.

Εάν δεν ζούσαμε στην πραγματική κοινωνία, θα νομίζαμε ότι τις νύχτες ασπροντυμένοι καβαλάρηδες της Κου Κλουξ Κλαν καίνε σταυρούς στα Σεπόλια και στην Καλλιθέα, και λιντσάρουν μουσουλμάνους και γκέι. Κάπως έτσι μας παρομοιάζουν την κατάσταση, κουνώντας το δάχτυλο, διάφοροι χαρωποί, που κάνουν καριέρα με σκουπίδια και με κοινωνιολογικές απόψεις από τη «Μανίνα» και τη «Σούπερ Κατερίνα». Ανήκουν σε ένα λόμπι, που στον χώρο των λεγόμενων «Τεχνών», ιδίως στην τηλεόραση, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, λειτουργεί σαν ροζ Κόζα Νόστρα σε βάρος όσων τολμούν να μην προσκυνούν τις αντιλήψεις και τις ιδιαιτερότητές τους.

Η ουσία, λοιπόν, αυτού του νόμου αφορά ελάχιστους, όμως η εντεινόμενη επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού μάς αφορά όλους. Γι’ αυτό και η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, με την είσοδό της στη Βουλή, μαζί με την κατάργηση του νόμου Βενιζέλου, που ως τώρα διασφαλίζει την ατιμωρησία της πολιτικής ψευτοελίτ, θα καταθέσει νομοθετική ρύθμιση για να καταργηθεί το σκουπίδι που ψηφίστηκε προχθές, όπως και κάθε νομοθέτημα τέτοιου παραλογισμού.
Χρόνο, χρήμα και θεσμούς θα τα ξοδέψουμε για την προαγωγή της αληθινής οικογένειας και τη συνδρομή στην Ελληνίδα Μάνα. Το 2016 ήταν 26.000 περισσότεροι οι θάνατοι από τις γεννήσεις. Μια ελληνική πόλη αφανίστηκε πληθυσμιακά από τον χάρτη και οι «εθνοπατέρες» νομοθετούν για τα ψυχολογικά του Φρούλη...
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης - Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, www.neadexia.gr
dimokratianews.gr
antinews.gr