Κυριακή, Οκτωβρίου 29

Ο καιρός σήμερα

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Λίγες τοπικές βροχές αναμένονται στο Αιγαίο και τη νότια και ανατολική Πελοπόννησο έως και το μεσημέρι, και από αργά το απόγευμα στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν κατά τη διάρκεια της νύχτας, τόσο στα ορεινά και ημιορεινά όσο και στο
νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη βόρεια ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 7 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 19, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 11 έως 17, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 19.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.