Η Αθηνά Ωνάση έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Αλβάρο!

Η Αθηνά Ωνάση έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Αλβάρο!
Στις αίθουσες του δικαστηρίου συνεχίζεται η μάχη για την έκδοση του διαζυγίου της Αθηνάς Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Εκτός από τα χρήματα, οι δυο τους «σφάζονται» και για άλλα ζητήματα όπως το περίφημο άλογο Cornetto K που παλιότερα ίππευε ο Αλβάρο.


Συγκεκριμένα, με τον χωρισμό του, η Αθηνά Ωνάση είχε απαγορεύσει τον Αλβάρο να ιππεύσει τα άλογα που είχαν από κοινό, παίρνοντας έτσι το αγαπημένο του άλογο του Αλβάρο.


Τα βραζιλιάνικα μέσα είχαν αναφέρει τότε πως όχι μόνο είχε πάρει το άλογο του Αλβάρο, αλλά το είχε δώσει και στον διάσημο αναβάτη Αλμπέρτο Ζόρζι, με τον οποίο πιθανολογείται πως έχει ερωτική σχέση.
Έτσι οι δύο πρώην οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με αποτέλεσμα, η απόφαση να δικαιώνει τον Αλβάρο και να υποχρεώνει την Αθηνά να του επιστρέψει το άλογο.


Όπως σχολιάζουν τα βραζιλιάνικα Μέσα, ο βραζιλιάνος Ολυμπιονίκης στην Ατλάντα (1996) και το Σίδνεϊ (2000), κέρδισε την πρώτη νίκη του στην δικαστική μάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του με την οποία υπήρξε παντρεμένος για παραπάνω από δέκα χρόνια.
Το δικαστήριο του Σάο Πάολο έβγαλε απόφαση υπέρ του αθλητή, ώστε να έχει πάλι πρόσβαση στον αθλητικό εξοπλισμό που παρέμεινε στο κέντρο εκπαίδευσης των αλόγων που ίδρυσε με την Αθηνά στην πόλη Valkenswaard της Ολλανδίας.

 govastileto.gr...