Κυριακή, Οκτωβρίου 8

Η Αλβανία είναι χώρα αναγεννησιακής Δημοκρατίας ενώ η Ελλάδα χώρα μνημονίων......

η ανάρτηση του Άλεξ Σόρος:

 «Πάντα είναι ευχάριστο να συναντάς τον πρωθυπουργό της Αλβανίας Εdi Rama έναν αναγεννησιακό άνδρα ο οποίος έχει γίνει σύμβολο της φιλελεύθερης Δημοκρατίας στην Αλβανία και επίσης είναι ένας
παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης. Για να μην αναφέρω ότι είναι ο μόνος πρωθυπουργός που φορούσε T-shirt του Michael Jordan σε επίσημες συναντήσεις, αν και είμαι ένας διαχρονικός οπαδός της Knicks, δεν έχω τίποτα προσωπικό παρά μόνο σεβασμό».

Όλοι αντιλαμβάνονται λοιπόν πόσο η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει διεισδύσει στις χώρες και στα κράτη, υπαγορεύοντας πολιτικές αφού πρώτα έχει εξαγοράσει συνειδήσεις.

 Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη για την Συνέλευση του ΟΗΕ δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τον «εντολέα» του Τζόρτζ Σόρος. Ο άνθρωπος συνώνυμο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ο αποκαλούμενος και ως έμπορος ψυχών και συνειδήσεων που καταστρέφει ολόκληρους λαούς για το κέρδος έδωσε τις κατευθύνσεις του στον κ. Ράμα, που επίσης συνδέεται πολύ στενά με τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ. Ερντογάν. 

Αναγέννηση μάλλον θα θεωρεί ο μικρός σιωνιστής Σόρος το γκρέμισμα σπιτιών της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία ή τις εδαφικές επιδιώξεις των Τσάμηδων.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου σοροςΤι λέτε; Μιλάμε για ορκισμένους εχθρούς.

Ποιος μας έχωσε στα μνημόνια; Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τον Σόρος.  Εκείνη την εποχή  είχε και έναν παγκόσμιο τίτλο. Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς με αντιπρόεδρο έναν σιωνιστή....

Ο Γιώργoς σήμερα κάνει Dolce Vita.....δεν δίνει λόγο. Και γιατί να δώσει; 

Ποιος θα τον ακουμπήσει; Ο Αλέξης; Αυτός πήρε κληρονομιά ΟΛΟ το βαθύ ΠΑΣΟΚ...ξεπουλά την πατρίδα χωρίς ίχνος ντροπής.

Κάποιοι συμπολίτες μας αυτοκτονούν. Ανεργία, εξαθλίωση, πίκρα και χαμένα όνειρα για αυτούς που δεν είναι μέσα στα κόλπα....της αριστεράς!

Τραγικό!