Τι είπε ο κ. Κατσίκης των ΑΝΕΛ και «κούφανε» τη Βουλή
Τις τελευταίες μέρες μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της επικαιρότητας βρίσκεται το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη διόρθωση φύλλου λες και το μείζον πρόβλημα των Ελλήνων είναι αυτό.
Με αφορμή μάλιστα το νομοσχέδιο αυτό έτριξε και η δεδηλωμένη καθώς πολλά στελέχη και
βουλευτές των ΑΝΕΛ είχαν αντίθετη άποψη καθώς δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με τα Χριστά ήθη και έθιμα των Ελλήνων. Τα επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές των υπέρ και των κατά είναι πολλά. Ωστόσο, το επιχείρημα του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη ήταν αυτό που έστειλε «αδιάβαστη» όλη τη Βουλή. Μεταξύ άλλων ο κ. Κατσίκης είπε ότι αν υπερψηφιστεί το νομοσχέδιο θα αλωθεί το άβατο του Αγίου Όρους καθώς μια γυναίκα που θα διορθώσει το φύλο της και θα γίνει άντρας θα μπορεί πλέον να πάει στο Άγιο Όρος.
Πόσες γυναίκες δηλαδή πιστεύει ο κ. Κατσίκης ότι θα αλλάξουν το φύλο τους μόνο και μόνο για να πάνε στο Άγιο Όρος προκειμένου να αλωθεί; Η απάντηση βέβαια του κ. Κοντονή που κόπτεται περί του θέματος αφού του επιτάσσει η Ε.Ε. ήταν ότι με καφενειακού επιπέδου επιχειρήματα δεν μπορεί να γίνει συζήτηση.http://arouraios.gr