Τετάρτη, Οκτωβρίου 25

Καμαρώστε τους! Δείτε ποιοι πήγαν στην Κάρλα Μπρούνι!!! Κάθισαν δίπλα δίπλα….και στη Βουλή ..σκοτώνονται!!!

ImageHandler (3)
Η Κάρλα Μπρούνι ξεκίνησε τη διεθνή της περιοδεία από την Ελλάδα και η Αθήνα την υποδέχθηκε με το πιο δυνατό της χειροκρότημα στο κατάμεστο από κόσμο «Παλλάς».
Η πρώην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας επέλεξε την Ελλάδα, για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το «French Touch», τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που προέκυψε, όπως είπε σε πρόσφατη
συνέντευξή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σαν αστείο, εξαιτίας της γαλλικής προφοράς που έχει όταν ερμηνεύει τραγούδια στην αγγλική γλώσσα . Και το απέδειξε το βράδυ της Δευτέρας, ξεκινώντας την συναυλία της με το τραγούδι «Enjoy the silence».
Στη συνέχεια απευθύνθηκε στο κοινό στα ελληνικά, λέγοντας «καλησπέρα Αθήνα. Ευχαριστώ» και συνέχισε στα αγγλικά, εκφράζοντας τη χαρά της που ξεκινάει την περιοδεία της από την Ελλάδα.
Η πρώην «Premiere Dame», για να ευχαριστήσει το ελληνικό κοινό , καθώς στην προηγούμενη περιοδεία της δεν κατάφερε να τραγουδήσει στην Ελλάδα, θα εμφανιστεί και αύριο στο «Παλλάς».
Ανάμεσα σε αυτούς που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν, εκτός από τον σύζυγό της, Νικολά Σαρκοζί, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τη σύζυγό του, Έλενα Τζούλη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης με τη σύζυγο του, Ευγενία Μανωλίδου, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού, ο πρέσβης της Γαλλίας Κριστόφ Σαντεπί, καθώς και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, της μόδας και της τηλεόρασης.








makeleio.gr/