Παρασκευή, Οκτωβρίου 6

Θα εκπλαγείτε: Αυτές είναι οι αληθινές;; ηλικίες διάσημων Ελληνίδων

aftes-ine-alithines-ilikies-diasimon-ellinidon-00
Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια πόσων ετών είναι.
Ε… εμείς βρήκαμε ληξιαρχικές πράξεις γεννήσεως -λέμε τώρα!- και λύνουμε όλες τις σχετικές απορίες…

Η περίπτωση της Σίας Κοσιώνη μάς έχει μπερδέψει τα μάλα. Λίγο τα αυστηρά ταγιέρ, λίγο το αυστηρό καρέ, λίγο το αυστηρό μέικ απ, η ανκοργούμαν του ΣΚΑΙ, είναι μόλις 35 ετών. Και αρκετοί δεν το πιστεύουν, αφού η εικόνα της την κάνει να μοιάζει μεγαλύτερη.

Της σeξι Κατερίνας Λέχου η ηλικία δεν φαίνεται. Πρόσφατα, η ίδια αποκάλυψε ότι είναι 48 ετών και τρίβαμε τα μάτια μας.

Για την ηλικία της Μελίνας Ασλανίδου έχουν ακουστεί διάφορα. Άλλοι της προσθέτουν χρόνια και άλλοι της αφαιρούν. Η ίδια σφυρίζει αδιάφορα, αλλά σύμφωνα με την Google, είναι 41 ετών!

Η γλυκιά Μαριάννα Τουμασάτου πρόσφατα αποκάλυψε την ηλικία της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η ηθοποιός είναι 48 χρόνων και δεν της το είχαμε. Εξάλλου, δεν της φαίνονται.

Ποτέ δεν είχαμε μπει στη διαδικασία να σκεφτούμε πόσο χρόνων είναι η Κάτια Νικολαϊδου. Ωστόσο, η σέξι ηθοποιός είναι 50 χρόνων νταν και πάθαμε πλάκα μόλις το μάθαμε!

Για την ηλικία της Πέγκυς Ζήνα κι αν έχουν ακουστεί ένα σωρό σχόλια. Η τραγουδίστρια είναι 40 χρόνων, αλλά τα προηγούμενα χρόνια πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι έκρυβε πολλά-πολλά χρονάκια

Η ηλικία της Στέλλα Καλλή και αν μας μπερδεύει, με τα νούμερα να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο, η τραγουδίστρια είναι ΜΟΝΟ 35 ετών....εκεί σταμάτησε...

Η γοητευτική Όλγα Κεφαλογιάννη είναι 40 χρόνων...για τα υπόλοιπα πόσα είναι...αγνωστα...

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεφεύγει σαν το χέλι, όταν η κουβέντα πάει στην ηλικία. Και η ηλικία της, δε, μοιάζει με μυστήριο. Πότε γεννήθηκε η παρουσιάστρια; Το 1964 ή το 1967; Ιδού η απορία. Αν και στο διαδίκτυο η πλειοψηφία των δημοσιευμάτων ψηφίζει «δαγκωτό» το πρώτο,  είναι κάπου 51 -58 χρόνων!

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι 46 ετών και μια έκπληξη τη νιώσαμε. Δεν είχαμε φανταστεί την ηλικία της, αλλά σίγουρα περιμέναμε ότι ήταν μικρότερη

 Πρόσφατα η Ρενια Λουιζίδου αποκάλυψε ότι είναι 46 χρόνων ...Ε, και κάτι χρονάκια που ξέχασε..... Δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ την ηλικία της, αλλά σίγουρα πιστεύαμε ότι ήταν λίγο τι.... μικρότερη

Και κλείνουμε με τη μοναδική περίπτωση της Ελένης Ζαφειρίου. Η αγαπημένη ηθοποιός σε όλες τις ταινίες έπαιζε τη μάνα, με γκρίζα μαλλιά και μαντήλι. Και στο μυαλό όλων μας ήταν η εικόνα της μεσήλικης γυναίκας. Ωστόσο, τη δεκαετία του 60 που γυρίστηκαν οι περισσότερες ταινίες, η αξέχαστη ηθοποιός ήταν γύρω στα 50, αφού η Ζαφειρίου γεννήθηκε το 1916!

Πηγή: lifetime.gr
makeleio.gr