Δευτέρα, Οκτωβρίου 30

Πεζός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοκοπήθηκε στην Πάτρα

Άφαντοι οι δύο ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ κακοποιοί
Πεζός έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοκοπήθηκε στην Πάτρα

Ο 49χρονος αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν άρχισε να δέχεται βάναυσα χτυπήματα τη στιγμή που περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο

«Χτενίζουν» την Πάτρα οι αστυνομικές δυνάμεις της πόλης για να εντοπίσουν δυο άγνωστους
κακοποιούς, οι οποίοι επιτέθηκαν πισώπλατα σε έναν ανυποψίαστο πεζό τα ξημερώματα της Κυριακής και τον χτύπησαν άγρια για να αρπάξουν τα χρήματα που είχε στις τσέπες του.


Ο 49χρονος αιφνιδιάστηκε και δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν άρχισε να δέχεται βάναυσα χτυπήματα τη στιγμή που περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο. Οι δράστες, που τον είχαν πλησιάσει χωρίς να τους αντιληφθεί, τον έριξαν στο έδαφος, άρπαξαν από τις τσέπες του 780 ευρώ που είχε μαζί του και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Το θύμα κατήγγειλε την επίθεση στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που διενεργούν προανάκριση και σχηματίζουν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος αγνώστων.

Δεν κατάφερε να διαφύγει ένας νεαρός που άρπαξε μία χρυσή αλυσίδα από το λαιμό μιας 83χρονης γυναίκας στα Γιαννιτσά Πέλλας, το πρωί του Σαββάτου. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία και ο 32χρονος Έλληνας συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Η κλεμμένη αλυσίδα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στην 83χρονη, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενος για κλοπή.